Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A nők hogy képesek erre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők hogy képesek erre szakítás után?22/F

Figyelt kérdés

Hogy van az hogy együtt van egy pár 2-5 évig, az egyik héten még minden happy, a nő fülig szerelmes, a következő héten pedig már kidobja a párját valami miatt, rideggé válik teljes mértékben, kb halottként tekint a volt szerelmére, és egy hét múlva már bulizgat és pasikkal fekszik össze

Minden nő ilyen a szakítás terén?

És akkor ne legyek összeomolva

tegnap 09:51
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
81%

Hogyan képes rá az exed? Hát úgy, hogy már régóta nem szeretett téged és elhagyott most pedig szexelget. Vagy még szeret téged, de megbántottad a kapcsolat alatt sok mindennel és kirakott. A szexbe menekül mint nagyon sok férfi.

Omolni omolhatsz, de késő. A kapcsolatban kellett volna rá figyelni, törődni és nem most picsogni, hogy másokkal szexel.

Szabad nő azt csinál amit akar!

tegnap 10:00
 2/25 anonim ***** válasza:
23%

Nem kell általánosítani...

Sajna egy ribit fogtál ki, csak ennyit jelent:( De ebben az életkorban sokan elég lazán veszik a dolgokat, később már egyáltalán nem lesz ekkora opció, hogy bulizgatás és mindenkivel összefekvés.

Normális, ha összeomlasz, később fog javulni a lelked, ebben biztos vagyok.

Ha vigasztal, engem ebben az életkorban, amikor szakított velem a pasim, kb azonnal összejött egy másik csajjal (tök más dolog miatt volt a szakítás)... Szuper volt azt nézegetni a facebookon, hogy mekkora szerelem van. Kellett idő mire rendbe jöttem, utána már tudtam örülni annak, hogy hál'Istennek vége lett annak a kapcsolatnak.

tegnap 10:02
 3/25 anonim ***** válasza:
64%

Nem kell általánosítani? De te a másik nőt leribized? 🤣

Kérlek szépen nem csalta meg a kérdezőt tehát nem lehet ribizli!

Azzal szexel akivel akar. Szingli. A kérdező csak irigy, hogy ő nem tud szexelni mert kutya se néz rá!

tegnap 10:04
 4/25 A kérdező kommentje:
Nekem 16 éves korom óta ez a harmadik kapcsolatom aminek most vége, az első 8 hónap, a második 1,5 év, most ez 2 év, talán az előzőnél éreztem úgy hogy én ebbe bele fogok törni, rendesen lefogytam, nem aludtam hetekig, beesett az arcom, legyengült az immunrendszerem és egy durva fertőzést is elkaptam, most is nagyon megvisel ez a pár napos szakítás, hogy többet nem érezhetem az ölelését, nem hallom a nevetését, nekem fogalmam nem volt róla hogy ő állítólag boldogtalan volt mellettem, mert nem így tűnt..
tegnap 10:06
 5/25 A kérdező kommentje:
#3 én is tudnék szexelni ha akarnék, de egyszerűen nem erre vágyok.. te is biztos egy nő vagy válaszadó, képes vagy az egyik héten még a szemembe mondani hogy szeretsz, a jövőheten meg már más f*szán ugrálni
tegnap 10:07
 6/25 anonim ***** válasza:
82%

"fogalmam nem volt róla hogy ő állítólag boldogtalan volt mellettem, mert nem így tűnt.."

Ez a baj, hogy magasról szartál rá a kapcsolatban, még csak nem ismerted a 2 év alatt és akkor te vagy felháborodva, hogy elhagyott és mások faszán ugrál.

Jól teszi ha te szartál rá!

tegnap 10:09
 7/25 anonim ***** válasza:
65%

Úgy van ez, hogy a nőket teljes mértékben az érzelmek irányítják, minden döntésüket a saját belső érzelmi állapotuk alapján hoznak meg, az nem érdekli őket, hogy a pasi mit érez. Az érdekli őket, hogy ŐK mit éreznek a pasi iránt. Amit leírtál, az szerintem inkább pár hetes kapcsolatokra jellemző, amikor a pozitív érzelmek nincsenek még megszilárdítva, a nő nem tett bele annyit a kapcsolatba, hogy kötődjön a csávóhoz.

2-5 éves kapcsolat esetében két esetet látok helyénvalónak:

1. Megvolt az érzelmi kötődés a nő részéről, amit a csávó leépített, mert nem figyelt a nőre, sértegette, stb. aki elgyászolta magában az egészet, így a szakításkor már lezárt magában mindent. Mivel a nők inkább nonverbálisan kommunikálnak, ezért a csávó semmit nem vett észre ebből a folyamatból.

2. Sosem szerette a nő a csávót igazán. 5 év ide, vagy oda, csak simán elvolt ebben a kapcsolatban (esetleg érdek fűzte hozzá), szal nem okozott neki gondot lezárni az egészet.

Bárhogy is legyen, tanulhatsz ebből, hogy óvatosabb (és figyelmesebb) legyél a nőkkel, jobban vizsgáld meg a dolgokat

Még valami:

Eszedbe ne jusson a csaj után menni. Ez a vonat már elment, csak magad járatod le, ha megpróbálod "visszaszerezni".

Ne csináld

tegnap 10:11
 8/25 A kérdező kommentje:

Ja, shartam rá

Akkor ennyi erővel én is mondhatnám azt hogy ő szart rám

Szégyen ami a mai világban lett a nőkből, a seggüket is ki kellene nyalni és az sem lenne elég nekik, beszélni nem tudnak az érzéseikről, csak rejtvény fejtőset kell velük játszani, de más fasz*na elég bátrak beleülni. Mosni főzni nem tudnak, a férfi dolgozzon és csináljon meg mindent. Tisztelet a kivételnek, de a velem egyidős lányokra már ez igaz amit leírtam. Keress jól, legyen kockahasad, viseld el a fiú barátomat, engedj el bulizni, ez kell ezeknek a lányoknak

Szégyen

tegnap 10:12
 9/25 A kérdező kommentje:
#7 magyarul a nő egy önző faj, csak a saját érzései számítanak, nem ismerik az empátiát
tegnap 10:13
 10/25 A kérdező kommentje:
Amúgy 7. Köszönöm a válaszod, érthető volt és hasznos
tegnap 10:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!