Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy képesek a csajok így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy képesek a csajok így szakítani?

Figyelt kérdés
Egyik nap még szeretlek, ölelkezik, jó éjt puszit ad másnap meg elmegy mert hogy nem szeret.Hogy képes valaki ennyire meg játszani magát?

2018. márc. 10. 09:50
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy megjátszotta magát, de ez így édeskevés információ.
2018. márc. 10. 09:59
 2/16 Krukutyán Levente ***** válasza:
85%

Lehet, hogy azt várta, hogy vissza mond, hogy te is szereted. Lehet sose mondod neki és ez volt az utolsó próbálkozása, reménye és eltervezte, hogy ha most se dobbant.

Ez egy az ezernyi lehetőség közül. Ennyi alapján a franc se tudja biztosra mi az ok.

2018. márc. 10. 10:02
 3/16 anonim ***** válasza:
22%

Az enyém ennél sokkal durvább és érthetetlenebb...

Sajnos nem látunk a nők fejébe!

2018. márc. 10. 10:14
 4/16 anonim ***** válasza:
10%
Ilyenkor mindig találnak mást,aki éppen jobban betudja nedvesíteni a bugyijukat. Nem hazudott,mikor azt mondta szeret,csak annyira együgyűek,hogy a szexuális vonzalmukat nem tudják megkülönböztetni a többi érzelmüktől. Ezért "nem szeret" egyik napról a másikra. Majd még azt is fogod hallani,hogy igazából sosem szeretett,csak te kényszerítetted a kapcsolatot rá :D Így megy ez,mindig próbálják ideológizálni a saját ösztöneiket.
2018. márc. 10. 10:32
 5/16 anonim ***** válasza:
0%
és csodálkoznak, ha bu*i lesz az ember.
2018. márc. 10. 11:02
 6/16 A kérdező kommentje:
Én is mindig mondtam neki hogy szeretem. És most rettenetesen hiányzik, magányos vagyok nélküle hiányzik ahogy nevet, ahogy magyaráz valamiről, az egész lénye hiányzik
2018. márc. 10. 11:03
 7/16 anonim ***** válasza:
30%
Talált valakit aki alatt nagyobb farok van.
2018. márc. 10. 11:15
 8/16 A kérdező kommentje:
Nincs senkije
2018. márc. 10. 11:16
 9/16 anonim ***** válasza:
89%
Mar megint ez "nők" en nő vagyok, es megis a volt "parom" aki "ferfi" ugyan ezt csinalta meg velem... Egyik nap meg melletem fekudt,olelt, csokolt stb.. aztan masnap reggel eltunt, es csak a cuccaiert jott vissza, aztan csak annyit mondott, hogy o egyedul akar lenni.. Szoval hagyjuk mar ezt, hogy csak a nők ilyenek!
2018. márc. 10. 11:23
 10/16 anonim ***** válasza:
87%
Ja, mert a férfiak soha nem csinálnak olyat, hogy megjátsszák a szerelmest szexért cserébe. A férfiak megtestesült szentek. Komolyan, annyira primitívek vagytok, hogy ezért hagynak faképnél a nők.
2018. márc. 10. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!