Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy képesek a csajok így szakítani?
Jönnek azzal, hogy férfigyűlölet van, aztán kiderül, hogy a férfigyűlölet=a nő dönthet.
Teljesen elborultak, kommunikációra képtelenek a fentebbi válaszolók is.
Tegnap csak 10x olvastam, hogy a nők ilyen olyan k-rvák. Mert ők így oldják meg. Nem kapnak csokit, toporzékolnak. Mint a gyerekek.
Kérdező, tudod barátnőmet sokkal durvábban is dobták, mégsem beszél általánosítva.
Ez nem így működik, ő már akkor SEM szeret, megnyugodhatsz, csak épp van ideje lezárni a kapcsolatot valamennyire.
Én mikor szakítottam már 2 hónapja csak lakótársként tekintettem az exemre, de adtam időt, hátha csak átmeneti a dolog, és sikerül átlendülni.
Nos, ő a viselkedésével minden nap egyre inkább erősítette bennem az érzést, hogy nem is akarom megmenteni, nem akarok még x évet szenvedni mellette.
Mire leültünk, hogy ennyi volt, akkor bennem már csak a sajnálat maradt irányába, meg szeretet és a közös emlékek, de szerelem semmi, és vonzalom sem.
Őt arcul csapásként érhette a hír, de ez van, ha nem vette észre, hogy haldoklik a dolog és - velem ellentétben - ő semmit nem tesz ellene, az ő baja.
"De akkor miért van az hogy amikor érzik hogy valami nem jó akkor hagynak mindent annyiban és nem próbálnak meg róla beszélni."
Biztos vagyok benne, hogy megpróbált róla beszélni. Nem is egyszer. Csak éppen nem vetted észre. Tudod, egy pasi enyhén lesarkítva úgy működik, hogy ha tele a pocak, és üres a zacsi, akkor ő elvan a kapcsolatban. Esze ágában sincs lelki problémákat gyártani magának, és esze ágában sincs, hogy a partnerének esetleg lehetnek lelki problémái.
Ettől a nő egy idő után úgy érzi, hogy őt nem szeretik. Nincs meg az a lelki támasz, amitől igazi nőnek érezhetné magát. Ha ehhez még az is hozzáadódik, hogy a partnerének fogalma sincs az ő szeretetnyelvéről, kész a katasztrófa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!