Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők hogy képesek erre szakítás után?22/F
Hogy van az hogy együtt van egy pár 2-5 évig, az egyik héten még minden happy, a nő fülig szerelmes, a következő héten pedig már kidobja a párját valami miatt, rideggé válik teljes mértékben, kb halottként tekint a volt szerelmére, és egy hét múlva már bulizgat és pasikkal fekszik össze
Minden nő ilyen a szakítás terén?
És akkor ne legyek összeomolva
3
"Nem kell általánosítani? De te a másik nőt leribized? 🤣"
Simán:)
Nem az, hogy ez egy megcsalás lenne (mert nem megcsalás!), hanem aki buliban összefekszik másokkal random, az egy könnyvérű nő.
És igen... sajnos az ilyen nők rontják más nők megítélését is.
8
Továbbra is azt mondom, hogy rosszul választottál. A továbblépéshez szerintem fontos az, hogy a saját felelősségünket is nézzük a történtek kapcsán.
Miért választottál olyat, aki nem tud beszélni az érzéseiről?
Miért választottál olyat, aki nem képes megcsinálni alapvető házimunkát?
Miért választottál olyat, aki magasról tett rád?
Miért választottál bulizós lányt?
Ezek nélkül a kérdések nélkül lehet mutogatni a másikra, de sok értelme nincs.
Olyan nem létezik, hogy 2-5 év alatt el volt mellette szerelem nélkül. Amúgy most 2 vagy 5 évig voltak együtt? Ha a kérdező még azt sem tudja az marhára gáz!
A "drága" kérdező nagy ívben tett rá és belefáradt.
"Úgy van ez, hogy a nőket teljes mértékben az érzelmek irányítják, minden döntésüket a saját belső érzelmi állapotuk alapján hoznak meg, az nem érdekli őket, hogy a pasi mit érez."
De miért nem érdekli mit érez a férfi? Mert a férfit már jóval korábban nem érdekli mit érez a nő! Ad neki esélyeket, kitart mellette, reménykedik, hogy változik a helyzet és amikor teljesen kiábrándul, kiszeret a férfiból akkor elhagyja! Ennyi.
Mondjuk férfiakra jellemző ilyesmi ugyanúgy.
Egyébként látni, hogy a kérdező egy rohadék mert a férfiakat meg sem említi, hogy szintén basznak fűvel fával szakítás után, csak a nőkre beszél! Sőt írta, hogy ő is baszhatna, fog is csak akadjon lány hozzá!
Ha férfi dug össze-viszza az szerinte dicsőség, de ha nő csinálja az qrvaság. Na hát eltakarodhat az édesanyukája micsodájába.
Azt be se vallja, sőt el se gondolkodik azon, hogy a kapcsolatban ő (is) követett el hibákat, hogy miatta ment tönkre és azért hagyta el.
Csak azzal törődik, hogy az exe szexel és bántja a férfi hiúságát, hogy nem érte bőg, hogy nem megy hozzá vissza legalább szexre.
Köcsög és megérdemli, hogy otthagyta, nagyon jól csinálja a lány, hogy mással szexel helyette!
És mi van olyankor amikor a férfi próbál javítani a dolgokon, még a kapcsolatban, a nővel meg már lehetetlen, csak távolodik?
Rettentő makacs volt a volt barátnőm, egyszerűen egy kis szavamon ami nem tetszett neki képes volt 2 napig úgy besértődni hogy nem hallottam felőle, lehetetlen volt vele bármit is megbeszélni. Pedig nem egyszer hozztam fel neki én is azt hogy úgy érzem hogy nincs rendben minden köztünk..
Már sejtem miért hagyott el.Az a baj,hogy ti férfiak ledzarjátok,amit egy nő mond.Tisztelet a kivételnek.Nem voltálhajlandó tudomást venni a problémákról,így jártál.Semmi rosszat nem csinál az exed.Valószínű,hogy a szexet se élvezte már veled.Felejtsd el.
A 11-es se egy különleges lény,csak azért,mert kapcsolatban dug.Nála is befigyel egy kis fusztráció és rosszindulat.
14
Akkor ki kell lépni a párkapcsolatból, nem pedig évekig húzni és reménykedni valakiben, aki nem viselkedik partnerként. Megjavítani senkit se lehet.
"Pedig nem egyszer hozztam fel neki én is azt hogy úgy érzem hogy nincs rendben minden köztünk.."
De a kérdésben azt írtad, hogy minden működött. Nos látod mégse és nemcsak ő a hibás hanem te is. Egy kapcsolatot ketten tesznek tönkre. Kiszeretett belőled teljesen és elhagyott. Boldogítja magát a szexszel. Tedd meg te is és ne irigykedj rá. :D
"Olyan nem létezik, hogy 2-5 év alatt el volt mellette szerelem nélkül"
Ó, dehogy nincs. Nagyon fiatal lehetsz, ha azt gondolod, hogy egy nő nem képes évekig egy pasival lenni. A közvelen környezetemből is tudok olyat, aki már rég elhagyta volna a férjét, csak érdek fűzi hozzá, ezért van vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!