Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szakítás után, hogy képesek erre?
Ez kicsit bonyolult lesz:
Az én ex párom, amikor kidobta a még előttem meglévő exbarátnőjét, utána felkereste az az előtti exét és megpróbálták újra. Nem működött. Azután összejött velem. Most már új barátnője van, tehát én vagyok a legújabb ex, de a jelenlegi barátnővel szakítás szélén állnak, és felkeresett engem... :D Ő azért csinálja, mert mindig könnyebb visszatérni a jól beválthoz....Tartaléknak jó lesz, amíg nem jön valaki jobb. Elég szánalmas szerintem...
És ez azért érdekes, mert bele lehet esni egy örök körforgásba miszerint csak 2 lánnyal/fiúval jársz felváltva. Egyébként szerintem szánalmas is, meg az "új exre" nézve eléggé felzaklató/dühítő is szerintem. Legalábbis engem mélységesen felháborít.
Azért, mert csak a szépre emlékeznek.
Na, itt kell tudatosan viselkedni.
Ja és úgy van helyesen, hogy exszel.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!