Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A szakítás után, hogy képesek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szakítás után, hogy képesek erre?

Figyelt kérdés
A szakítás után az emberek miért tudnak az előző exxel, akiről csak a rosszabbnál-rosszabb dolgokat mondják, probléma nélkül össze jönni? Mi viszi rá őket, hogy ezt tegyék? Mert ha a szakítás és újra összejövés között nem volt kapcsolata egyiknek sem az szerintem teljesen érhető, de hogy több hónap/év mással járás után össze jönni az exxel már szerintem eléggé érdekes.

#ex #szakítás #csavar #őrület #furfangos #megháborodás #szkelo #mégtöbbex
2017. máj. 19. 20:34
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ez kicsit bonyolult lesz:

Az én ex párom, amikor kidobta a még előttem meglévő exbarátnőjét, utána felkereste az az előtti exét és megpróbálták újra. Nem működött. Azután összejött velem. Most már új barátnője van, tehát én vagyok a legújabb ex, de a jelenlegi barátnővel szakítás szélén állnak, és felkeresett engem... :D Ő azért csinálja, mert mindig könnyebb visszatérni a jól beválthoz....Tartaléknak jó lesz, amíg nem jön valaki jobb. Elég szánalmas szerintem...

2017. máj. 19. 20:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Hirtelen kell nekik egy kis megértés.Betegek! És az ismert rosszba még mindig szívesebben ugranak bele mint a bizonytalanba.Rosszabb esetben annyira nem is mernek aztán ezen változtatni ,hogy már szét sem menek és jön a házasság ,gyerek,problémák ,megcsalás,válás.Ez az élet rendje.
2017. máj. 19. 20:50
 3/5 A kérdező kommentje:

És ez azért érdekes, mert bele lehet esni egy örök körforgásba miszerint csak 2 lánnyal/fiúval jársz felváltva. Egyébként szerintem szánalmas is, meg az "új exre" nézve eléggé felzaklató/dühítő is szerintem. Legalábbis engem mélységesen felháborít.

2017. máj. 19. 20:55
 4/5 anonim ***** válasza:
#3 Hidd el, engem is felháborít. Legalább megerősít abban, hogy semmit nem veszítettem vele. Miután mi szakítottunk, csak azért nem jött össze az exével, mert vele csúnyán váltak el...
2017. máj. 19. 20:59
 5/5 anonim ***** válasza:

Azért, mert csak a szépre emlékeznek.

Na, itt kell tudatosan viselkedni.

Ja és úgy van helyesen, hogy exszel.

21/L

2017. máj. 19. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!