Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes pasik miért nem képesek megmondani, hogy vége hanem utálatoskodnak?
Gondolok most arra, hogy a pasik egy része (hallottam) nem szakít a barátnőjével, hanem direkt elkezd rosszul bánni a barátnőjével, kötekedni, veszekedni vele, hogy végül a barátnője dobja ki.
Ez miért jó? Miért nem jobb egyenesen szakítani, minek kell ezt csinálni?
Mert gerincet nem gyártottak nekik a gyártási folyamat közben. Én is hiába állítom falhoz, hogy "b+ ha nem szeretsz annyi legyen benned hogy elmondd" de tagad mint a pocok pofájába a maggal hogy márpedig őőőő nem evett a búzából.....
Ő is inkább üvöltözik velem fenyeget, de nem vallana szint az már nem férfias. Üvöltözni fenyegetőzni, zsarolni az... hát ez van mostanság.
Mert nem "férfias" nekik bevallani: hibáztam, kérlek bocsáss meg!
Nem "férfias" könnyet ejteni - mi van akkor ha az IGAZI Úrhölgyet veszítitek el éppen?!
Ma már nagyon kevesen őszinték és határozottak, a legtöbben játszadoznak, kitalálnak hülyeségeket amiből hátha lejön a másiknak, hogy gond van, vagy előhozzák az unalmas szünetet...ez mind a 2 félnél így van.
viszont ha a másik fél tudja vagy érzi, hogy mi a helyzet, akkor kérdezzen rá ő konkrétan.
"Pasik"?
Te kisfiúkról beszélsz!
Igen én is ezt vettem észre, sokan nem őszinték a másikhoz hanem kitalálnak mindenféle hülyeséget.
És az is a baj, ha az ember konkrétan rákérdez, tudni akarja az igazat, jön a sok ostobaság, mellébeszélés ''jajj dehogy'' meg ''nem is'', komplett hülyének nézve azt aki kérdez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!