Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kozos megegyezes volt a szakitas es szepen valtak el a felek, akkor utanna miert nem tudnak baratok maradni? Masok akkor h kepesek baratkent folytatni?
Egyénfüggő, vannak olyan exek akik ismerős/haver/barát szintjén megmaradnak anélkül, hogy romantikus érzéseket táplálnának egymás iránt, de a kivételt képezik. Az esetek többségében az egyik fél minimum még ragaszkodik a másikhoz, szerelmes belé, vagy egészségtelen módon kötődik hozzá és reménykedik, hogy megint párkapcsolatban lesznek. Holott túl kéne lépni az illetőnek, vagy egymáson és azon nem segít a "barátkozás".
Egyébként azért sem ajánlatos exszel tartani a kapcsolatot mert az új partnerek szinte biztosan nem néznék jó szemmel és csak a kalamajka lenne belőle.
Nem egészen biztos, lehet egyszerűen annyira neutrálisan tekint rád, hogy még barátság mentén sem vagy jó neki. Persze lehet, hogy gyűlöl is. Az is lehetséges, hogy bár érez irántad túl szeretne lépni rajtad és teljesen más személlyel együtt lenni.
(Bár lehet azóta van is neki új párja.)
Emberfüggő. Én például azt vallom, hogy vannak barátaim aki már nem akar a párom lenni az ne akarjon a barátom lenni. Nálam, ha vége van akkor vége van. Nem tartom és nem is akarom az exeimmel tartani a kapcsolatot. Az én nézetebe egy eset fér csak bele. Ha a feleknek gyerekük van. Ilyen esetben kell, hogy normális kapcsolat legyen köztük a gyerek miatt, ha nem is baráti, de ne ellenséges.
Nekem kell a lezáráshoz a továbblépéshez is, hogy ne legyen kapcsolat. Nem szeretem egyik exem se, de ha most felbukkanna bármelyik, hogy barátkozzunk nemet mondanék. Szóval nem feltétlenül csak az nem akarja aki érez még a másik iránt.
Részemről az ex az ex.
Az nem egy haver volt.
Vele volt szex, együtt éltünk aludtunk minden létező intim helyzet.
És egy új kapcsolatnál, ha új kapcsolatom van, ott végképp nem fér bele egy ex egyikünknél sem. Ő nem egy haver volt, hanem együtt volt vele.
És ha nem is mondja de ez mindenkit zavarna.
Miért kellene a barátjának maradnom?
Vagy meddig? Mert abban biztos lehetsz, hogy az ex utáni barát/nő nem viselné túl jól, hogyha az exemmel jópofiznék :D
Nekem sem kellene olyan férfi, aki az exével kávézgat, mert "olyan jó barátok".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!