Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottunk a barátommal közös megegyezéssel. Búcsúszex nagy tévedés lenne? Lent
Figyelt kérdés
A héten átmegyek a cuccaimért. A szex mindig is nagyon jó volt, és gondoltam még egyszer utoljára. Nagyon rossz ötlet lenne? Félek hogy bonyolítaná, de megtenném.2021. jan. 2. 23:29
2/14 Angel3000 válasza:
Szia! Lehet, hogy csak sexuàlisan értettétek meg egymàst,- ilyen létezik!
3/14 A kérdező kommentje:
Kiszerettünk egymásból
2021. jan. 2. 23:42
4/14 anonim válasza:
hát attol függ miért szakítottatok, ha megcsalás mondjuk a részéről akkor nem kéne lefeküdnöd vele. Ha valami nem durva dolog akkor mehet igazábol. Bár így nehezebb lesz elszakadni, ha még utána összejártok szexelni. Mert ha egyszer összefekszetek még több is lesz belőle időről időre.
5/14 anonim válasza:
Ha szexelni akartok, akkor szexeljetek.
Kiszerettunk egymásból - akkor szerintem nem tudtok mit bonyolítani. Ha valóban így van, egyikotoket sem fogja megviselni érzelmileg.
7/14 anonim válasza:
Csináltam, rossz ötlet. Megbántam, csak jobban fájt tőle az egész...
8/14 anonim válasza:
" 3/6 A kérdező kommentje: Kiszerettünk egymásból" Világos! Szexeljetek egy nagyot! (Az mindig jol esik.) De többé ne irj/mondj olyasmit, hogy te csak akkor tudsz szexelni valakivel ha szerelmes vagy bele!!:-)
9/14 anonim válasza:
Én nem tenném, mert onnan már csak egy lépés barátság extrákkal, ami meg az új kapcsolatodban kísértés lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!