Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtörtént már veletek, hogy valaki hosszú hónapokig, kitartóan várt rátok, nem éltetek a lehetőséggel, majd később nagyon megbántátok?
Miért nem nyitottál? Ha össze kell jönnötök összejöttök a házasságok jönnek mennek tehát lehet hogy lesz még szingli a nő.
De mást is találhatsz
Nálam olyan volt, hogy egy fiú vallotta be ezt nekem utólag. Mikor nekem volt már vőlegényem.
Persze nem hatott meg a dolog.
Annyi történt, hogy utána láttam facen, hogy a sok egyhónapos vergődős kapcsolatai után a cicababákkal, végül sikerült tanálnia végre évek után egy normális lányt, aki mellett lehorgonyozhatott, a lány alkatra, arcra, érdeklődési körre, "munkásságra" (ez hülyén hangzik, ha nem tudod mi a szakmánk:-) de pont olyan szellemiségben alkot, mint én) pontosan ugyan olyan, mint én.
Sőt, lehet, vele jobban járt, mint velem, mert jó sok pénzt keres, mert piacképesebb egy fokkal a terület, ahol ő dolgozik, mint ahol én. :-)
Nem tudsz mit tenni, ez már a múlt!
Lemaradt a vége.
Rá egy évre haza költözött. Most 6 évvel később is bánom. Akkor is szimpi volt. Most is az. De így jártam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!