Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mit jelenthet? Most szakítottunk közös megegyezéssel a párommal, de valahogy nagyon nehéz ez az egész. Lent folyt. :
Én 21 éves lány vagyok ő 22 éves fiú.
A szakításunk oka igazából az,hogy egymás múltjairól sajnos bizonyos dolgokat nem egymástól,hanem közös ismerőstől tudtunk meg,amik eleve kiverték a biztosítékot,de erre még rátesz az hogy nem mondtuk el egymásnak.
És a lényeg,hogy tegnap volt a napja annak hogy elbúcsúztunk egymástól (nálam volt egy-két cucca) amikor indult el megölelt és percekig szorított magához,de eközben egy szót se szóltunk,eléggé lefagyott a levegő.. :( Végül kicsit el is sírta magát,és a homlokomra adott egy puszit,és csak ennyit mondott: "vigyázz magadra" és elment.
Azóta csak ez a szitu jár a fejembe,annyira furcsa volt ez az egész,ráadásul ez a fajta viselkedés egyáltalán nem az ő stílusa,idáig egy forrófejű majdnem kicsit balhézós típusú embernek ismertem,ezért is lepett meg annyira. Mit jelenthet ez?
Ajj, még szeretitek egymást:/
Szerintem beszéljétek meg!
Érzelmi dráma level 99 on GYIK.
Szerintem aminek vége, azt nem érdemes naiv hitben tartani. Engedd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!