Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Tényleg fontosabb volt neki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg fontosabb volt neki a youtube mint én? Miattam zsibbad a karja?

Figyelt kérdés
Sziasztok,40 éves volt párommal együtt éltünk másfél évet, az anyukájával mert nem akart elköltözni.Összeköltözés után az eddig jól működő szexuális életünk teljesen tönkrement, nem kezdeményezett sokszor eljátszotta hogy amikor én kezdeményeztem lóbálta az ágy mellett a ...át és mondta hogy nah kell?, majd elhúzta, majd megint. ELkezdett egyre kevesebbet figyelni rám, és elkezdte mondogatni hogy a kapcsolat miatt neki kevesebb ideje jut a hobbijaira, ami youtubon autós videók nézése, számítógépes játékok, kinti bütykölés de tényleg minden nap. Abból állt a napunk hogy hazajött, vacsoráztunk, lepihentünk az ágyra max.10 percet majd beült a gép elé, aztán alvás. Előfordult hogy munka után odabújtam hozzá elkezdtem beszélni és beszólt hogy mit csipogsz?nem csipogtad ki magad bent?foglald el magad. Párszor szakított már de pár nap után meggondolta. Én kitartottam mert nagyon szerettem és ragaszkodtam hozzá. Az utolsó 2 szakításkor azt hozta fel indokként hogy a kapcsolat miatt neki nincs ideje a hobbijaira, mert ha ő hazajön és youtubot akar nézni azt fog, ha gép előtt akar ülni ott fog, ha csendben feküdne az ágyon akkor azt fog.Mivel egy szobánk volt csak nem tudtunk elvonulni. Egy hete is kirakott és azt is mondta hogy miattam zsibbad a karja (mert stresszes) és bár szeret az egészsége fontosabb így költözzek el. Hogy tudott így elengedni? Segítsetek.

2023. jan. 19. 08:21
 71/92 anonim ***** válasza:
72%

ma 17:15

Ez már baromira nem a kérdező dolga. Semmi köze hozzá. Kora alapján a pasi nem gyerek, önmagáért felelős. Szerintem ez a hozzászólás - legyen akármennyire igazad - nem segít a kérdezőnek, mert tartok attól, hogy csak kísértést érez arra, hogy felvegye a kapcsolatot vele, hogy figyelmeztesse, és bár amúgy is vívódik magában, most ez még egy ok a vívódáshoz.

2023. jan. 20. 17:34
 72/92 anonim ***** válasza:
0%

#70:

A pasinak nem testi gondjai vannak ami miatt zsibbadás, hanem lelki oka van: A kérdező nem hagyta békén és az a 40 éves ex szintén, azzal is zsibbadt, jó reggelt!

2023. jan. 20. 17:37
 73/92 A kérdező kommentje:
Elment vele orvoshoz és mondták írtak neki gyógyszert amitől azt mondta jobban lett az elmúlt napokban. Eddig 3 nővel élt együtt. Elsővel 2 hónapot, másodikkal fél évet-itt volt állítólag teniszkönyöke és velem másfél évet. Nekem azt mondta a teniszkönyök is azért volt mert stresszelte a kapcsolat és nálam is azért zsibbad mert őt frusztrálja az ha hazajön és ő youtubon autós videót nézne de tudja hogy én nem szeretem ezért nem nézi.meg lehet gépezne de ott vagyok velem is kell foglalkoznia. Nehogy valaki azt mondja ez normális dolog?
2023. jan. 20. 19:13
 74/92 anonim ***** válasza:
70%
Nem de az se rajta lihegsz!
2023. jan. 20. 19:16
 75/92 A kérdező kommentje:
A nem hagytam békén nem igaz. Úgy fogalmaznék hogy hetekig normálisan mentek a dolgok majd telitődhetett velem.pl decemberben 3hétig együtt voltunk és csak 2szer ment ki szerelni közbe, besokalt rideggé vált én megijedtem kérdeztem mi a baj, még ridegebb volt, beszólogatott, utolsó szexnél nem is figyelt rám és amikor mondtam hogy beszéljük meg kiakadt: és szakítsunk te jobbra én balra. 2 nap múlva próbáltam megbeszélni és akkor mondta hogy a zsibbadása is miattam van.
2023. jan. 20. 19:17
 76/92 anonim ***** válasza:
43%
Azt hiszi, hogy miattad van és bizonyos szinten úgy is van, mert ő a YouTube-nak meg a bütykölésnek él = az az igazi szerelme!
2023. jan. 20. 19:20
 77/92 anonim ***** válasza:
29%
Ráadásul 1 szobátok volt csak... Ilyen emberrel? Hát hogy is működne. Sehogy. Egy szobában csak teljesen nyűgmentes tökegyforma, 20 éves, alig dolgozó relax emberek tudnak létezni. Ez is aztán nagy agyra vall, hogy erre nem jött rá, ehelyett téged hibáztat.
2023. jan. 20. 19:30
 78/92 A kérdező kommentje:
Nem egy pár él egyszobás lukakban néha gyerekkel kapcsolatuk elején. Ennek nem kellene problémának lennie. Mondjuk nekem nem is volt gond csak neki
2023. jan. 20. 19:59
 79/92 anonim ***** válasza:
85%
Na hát ez a gond. Abszolút nem illetek össze. Ti nem más párok vagytok, te vele éltél, és neki szüksége van privát szférára. Mondjuk rájöhetett volna, de valószínű hamarabb rájön ha nem példálózol másokkal neki.
2023. jan. 20. 20:08
 80/92 anonim ***** válasza:

"neki szüksége van privát szférára"

De normális körülmények között ez nem azt jelenti, hogy elküldi a francba, a kedvességekre úgy reagál, ahogy más az ellenségével szokott beszélni, és kéthetente szakít vele.

2023. jan. 20. 20:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!