Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Van olyan exed akinek a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan exed akinek a mai napig nem tudnál ellenállni?

Figyelt kérdés

Akár csók, akár szex, akár kapcsolat szintjén.

Csak őszintén!

tegnapelőtt 14:04
A kérdező szavazást indított:
Egyedülálló nő vagyok és van ilyen exem.
Egyedülálló nő vagyok és nincs ilyen exem.
Kapcsolatban élő nő vagyok és van ilyen exem.
Kapcsolatban élő nő vagyok és nincs ilyen exem.
Egyedülálló férfi vagyok és van ilyen exem.
Egyedülálló férfi vagyok és nincs ilyen exem.
Kapcsolatban élő férfi vagyok és van ilyen exem.
Kapcsolatban élő férfi vagyok és nincs ilyen exem.
46 szavazat
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
82%
Volt olyan exem akivel - ha éppen egyikőnknek sem volt párja - időnként még összejártunk de már csak szex célájból. Amikor van párom akkor nem érdekel egyik exem sem.
tegnapelőtt 14:07
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Kapcsolatban élő nő vagyok és nincs exem :D
tegnapelőtt 14:10
 3/16 anonim ***** válasza:
89%
Hála istennek nincsen ilyen! Férjnél vagyok és az összes választásom egy katasztrófa volt a férjemet kivéve. Egyikhez sem mennék vissza kb soha.
tegnapelőtt 14:22
 4/16 anonim ***** válasza:
87%

Van olyan exem akiben láttam fantáziát, sok szempontból tiszteltem, becsültem, de ő egy önsorsrontó ember a "megkövült" hiedelemrendszerével, az elcseszett kötődési mintáival, a társadalom felé való megfelelési kényszerével stb.

Miatta nem jutottunk semmire. Én már lazán ellenállok neki, bár ha le tudná "vetkőzni a démonait" akkor még most is látnék benne fantáziát.

De a hozzáállása miatt nincs bennem ellenállhatatlan vágy iránta. Ő az aki kiöli a nőkből ezt (nem csak én jártam így vele).

tegnapelőtt 14:31
 5/16 anonim ***** válasza:
85%

Nincs. Nem vagyok kíváncsi rájuk, nem véletlenül lett vége. Teljesen közömbösek számomra.

N

tegnapelőtt 14:36
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Férjnél vagyok és több ilyen exem is van 😁. Azt szoktam fantáziálni, hogy egy műsorba meghívják mindegyiket 🤤😄. Elképzelem, hogyan jönnek be, mit mondanának.
tegnapelőtt 14:40
 7/16 anonim ***** válasza:
82%
Kapcsolatban élő nő vagyok, nincs ilyen exem és sztem nem is lesz. A szakításnak mindig oka van.
tegnapelőtt 14:42
 8/16 anonim ***** válasza:
90%

Kapcsolatban lévő nő vagyok és van ilyen exem. Nem azt mondom, hogy nem tudnék ellenállni, de felkavarna ha felbukkanna, az biztos. Nagyon szerettük egymást, külső körülmény miatt lett vége, nagyon nehezen hoztuk meg a döntést, hogy szétválunk és 2 évig távkapcsolatban voltunk még mire elfáradt a dolog a távolság miatt (Amerikába költözött).

Őszintén, azért sokkot kapnék ha megjelenne az ajtóban. Sokáig bánkódtam utána.

tegnapelőtt 15:10
 9/16 anonim ***** válasza:
81%
Én ha egyszer kiábrándulok valakiből akkor soha többet nem tudok már hozzá vonzódni semmilyen szinten.
tegnapelőtt 18:32
 10/16 anonim ***** válasza:

Nekem van ilyen fèrfi az èletemben.Ha közeledne,nem tudnèk ellenállni neki,úgy èrzem.

Talán mert jelenleg nincs senkim,szeretem őt,illetve sokkal erősebb bennem a szeretet a csalódottságnál.

Azt sem mondanám,hogy kifejezetten ártottunk volna egymásnak,egyszerűen csak ez egy többszörösen elcseszett helyzet...

tegnapelőtt 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!