Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hölgyek! Hogyan bírnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek! Hogyan bírnátok ellenállni a kísértésnek?

Figyelt kérdés
Elkezdene nektek udvarolni egy számotokra vonzó pasi, de úgy hogy közben házasok vagytok.
2024. márc. 12. 17:38
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Vegiggondolnám, mi hiányzik a kapcsolatombol, amiért imponalonak találom egy másik férfi közeledését és utána a férjemmel dolgoznánk a házasságon.
2024. márc. 12. 17:42
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha jó a házasságom, akkor nem nehéz. A jót meg nem feltétlen kell úgy érteni, hogy ugyanolyan lángolóan izgalmas, mint az elején. Nem házasság, de volt nagyon hosszú kapcsolatom, ettől még sok férfit vonzónak tartottam és ők is engem, de nem volt rá kényszer, hogy jobban megismerjem őket, pláne ahhoz baromira nincs energiám, hogy a másik háta mögött titkolózzak. Sokkal jobb volt, hogy van egy biztos kapcsolatom, ami ráadásul jó is, ha szar, unalmas lett volna, akkor lehet, hogy jobban érdeklődtem volna mások iránt. Gondolom ebből történnek a félrelépések nagyrészt, mert sokan ülnek egy lapos házasságban, kapcsolatban, szakítani, meg pláne elválni nem egy egyszerű, egy perces folyamat, az emberek többsége meg nem igazán szereti a hatalmas változások gondolatát.
2024. márc. 12. 17:56
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem minosul kísértésnek ilyesmi.

A pasik nyomulnak lesnek bámulnak. Ez nekem inkább max egotuning csak. Nem érdekelnek.

2024. márc. 12. 17:56
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha házas vagyok, nem vonz más.
2024. márc. 12. 18:12
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Milyen kísértésnek? Kétféle érzés lehetne bennem aminek ellen kell állnom, helyzettől függően:

1. Ne röhögjem ki ahogy szánalmasan nyáladzik azután is hogy megmondom házas vagyok, hagyjon békén.

2. Ugyanezért kibirjam hogy nem veszem elő a legbunkobb énemet, és mondok neki olyat ami még nekem is fáj.

Fiatalon könnyen elcsábultam volna az aktuális pasijaim mellett. De a férjem ő más. Őt tényleg szeretem, tisztelem, becsülöm.

2024. márc. 12. 18:17
 6/15 anonim ***** válasza:
72%
Megszoktam kérdezni direkt, hogy tetszem mi? Kéne mi? Mutatom a gyűrűs kezem plusz kacsintok, hogy lecsúsztál.
2024. márc. 12. 18:22
 7/15 anonim ***** válasza:
59%

Sehogy

Ha NAGYON vonzó akkor sehogy

2024. márc. 12. 18:25
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem jelentene kísértést, mert az én férjemnél nem létezik vonzóbb "pasi". Sőt, másik pasi se létezik. Számomra ő jelenti a FÉRFIT, az egyetlent, rajta kívül nem érdekel más semmilyen szinten. Soha nem volt, soha nem is lesz nálam vetélytársa.
2024. márc. 12. 18:42
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Bár nem vagyok házas, de sok tényezős dolognak képzelem ezt.

Fiatalon, egy nem stabil alapokon álló kapcsolatban nem álltam ellen sehogy.

Egy boldog, kiegyensúlyozott házasságot eszembe nem jutna jött ment vonzalmakért felrúgni. Nem azért, mert olyan erkölcsös lennék, hanem mert egyszerűen nem éri meg. Ez csak vágy.. egyedül a képzelgés, amit hiszel róla teszi ilyen ellenállhatatlanná.

2024. márc. 12. 19:08
 10/15 anonim ***** válasza:
62%

Férfi aggyal gondolkodsz.

Férfiként azon múlik a hűség/hűtlenség, hogy mennyire jó nő a szerető jelölt.

Nőként azon, hogy milyen a férj. Itt pedig nem csak a külső számít, mint nálatok. Helyes, izmos pasit találni sokkal könnyebb,mint olyat, aki jó apa, jó férj, és jó az ágyban. Egy ilyen férjet nem fog egynő se kockáztatni egy kis szex miatt.

2024. márc. 12. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!