Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek, hogy a férjem nem tud ellenállni a kísértésnek. Hogyan szoktassam le magam erről?
Már magamat is teljesen felidegesítem emiatt, a férjemnek inkább nem is mondom, nem akarom, hogy kiboruljon.
A férjem tanár, az egyetemen engem is tanított és azalatt jöttünk össze. Okos, nagyon jó kisugárzással megáldott férfi, nagyon jó szövege van, én is hamar beleszerettem. Sok szép, fiatal lány van az egyetemen, akik korukból kifolyólag is elég rámenősek. Tudom, hogy a diákjai most is nagyon szeretik, ahogy az én időmben is, valamelyik este is később jött haza, mert a diákjai elhívták kicsit italozni. Szeret engem tudom, de elnézve ezeket a fiatal lányokat mindig elkezdek kicsit félni. Volt hogy ezt megemlítettem neki, mondta, hogy nincs mitől tartanom. Mégis hogy irtsam ki magamból ezt a gondolatot? Az őrületbe kerget.
Ezen ne kattogj. Ha a férjed szeret, akkor nem veszi észre a kis csitriket. Sőt, lesz róluk egy nem túl jó képe.
És azért mert jó fej, nembiztos, hogy annyira körbedongjak, mint pár éve.
Nálunk vagy egy fiatal tanár, a csajok nagy része szeret miatta bejárni az órákra- nekem is a kis kedvenc- de pl sose merném úgy leszólítani, mint egy férfit, talán pont azért, mert mint ember tök jó fej, de haza hozzá nem látok, várja e valaki, és az ilyen kényelmetlen szitukat messziről el is kerülöm. Valszeg kedvesen elküldene, de inkább mégse próbálom ki.
Ahová járok, ott a csajok csak azt veszik észre akin nincs karikagyűrű, és elég sok más ismerősöm számára is így megy legyen az nő-férfi, ha gyűrűje van nem látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!