Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy szoktassam le a férjem a...

Hogy szoktassam le a férjem a motorozásról?

Figyelt kérdés

Két ok miatt is szeretném leszoktatni róla.

Egyfelől ugye, hogy nagyon veszélyes és nagyon féltem, hogy történik vele valami:( Mikor elmegy motorozni addig gyomoridegem van míg haza nem ér:( Néha tisztára belebetegszek.

A másik pedig az anyagiak. Rengeteg pénzt költ el a motorozásra. Mindig kell a motoron valamit szerelni vagy venni hozzá. Éves szinten minimum 2 millió forint megy el a motorozásra. Ami ugyan nem fenyegeti a megélhetésünk, de azért nagyon-nagyon sok. Lenne jobb helye is annak a pénzek az életünkben.

Persze már többször beszéltem vele erről, de hallani se akar róla, hogy ne motorozzon. Azt mondja én ezt nem érthetem. Meg, hogy akkor érzi igazán, hogy él mikor motorozik szüksége van rá mint a levegőre.

2012. márc. 24. 14:29
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
82%
Ez nem egy olyan dolog,amiről le lehet szokni.Igaza van.Nincs értelme erről beszélni, gondolom így ismerted meg, így el kell fogadnod.Én is imádom,semmiért és senkiért nem tenném le.
2012. márc. 24. 14:35
 2/33 anonim ***** válasza:
83%
Bocs, de ez megint egy : "hogy változtassam meg a férjem" kérdés. Gondolom ilvennek ismerted meg, akkor elfogadtad. ezt szereti, elmondta, hogy ez neki fontos. Akkor fogadd el te is.
2012. márc. 24. 14:35
 3/33 anonim ***** válasza:
78%

Te fested magad? Használsz parfümöt? Jársz fodrászhoz, kozmetikushoz? Összeadtad már, mennyibe fáj ez egy évben?Szépen hagyd el mindegyiket, egyik sem létszükséglet, és egy csomó pénzt megspórolsz.

Te igazából nem azért akarod leszoktatni, mert féltékeny vagy a motorra? Kicsit gondold át az egészet...

2012. márc. 24. 14:36
 4/33 anonim ***** válasza:
89%

Sehogy. Szenvedély, hobbi.

Kinek ez, kinek az.

Békélj meg vele. Más választásod nincs.

2012. márc. 24. 14:39
 5/33 anonim ***** válasza:
95%

Egyik ismerősöm is motorozik. Azt mondta neki a barátnője, hogy ő nem akar miatta idegeskedni, hogy mikor történik vele valami baj. Ha nem teszi le a motort, inkább elhagyja.

Én sem akarnék minden motorozásnál azon aggódni, hogy épségben hazaér-e vagy csak telefonálnak, hogy a párom balesetben meghalt.

2012. márc. 24. 14:40
 6/33 anonim ***** válasza:
90%
Úgy ahogy egy sólymot szoktatnál le a repülésről (sehogy).
2012. márc. 24. 14:51
 7/33 anonim ***** válasza:
81%

Jobb ez a szenvedély, mintha inna, dohányozna vagy gépezne.

Miért nem próbálod ki te is a motorozást? Motorozhatnátok együtt.

2012. márc. 24. 14:52
 8/33 anonim ***** válasza:
91%
Scary, te motorozol, ugye? ;)
2012. márc. 24. 14:53
 9/33 anonim válasza:
86%
Az én páromnak, 9 motorja van, imád motorozni. Én is nagyon féltem! De rájöttem hogy neki ez az élet, ezért hogy ne legyek féltékeny hogy a motorokkal többet foglalkozik mint velem,ezért most már én is megyek vele. Hol mögötte ülök, hol pedig külön motoron.
2012. márc. 24. 14:54
 10/33 anonim ***** válasza:
75%

apám, nagybátyám, párom motorozik. nem is lassan és nem is keveset költenek rá. hogyan szoktasd le? sehogy. mindig azzal poénkodunk, hogy apát majd járókerettel kötjük a motorra, ha nem tud ülni.

számukra ez szenvedély, szerelem, hobbi, életforma.

veszélyes persze, de én sem rossz dolgokra gondolok, ha elmennek akár napokra túrázni.

gondolom mikor megismerted is motorozott, azzal együtt fogadtad el. ne most akard megváltoztatni.

2012. márc. 24. 14:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!