Hogy szoktassam le a férjem a motorozásról?
Két ok miatt is szeretném leszoktatni róla.
Egyfelől ugye, hogy nagyon veszélyes és nagyon féltem, hogy történik vele valami:( Mikor elmegy motorozni addig gyomoridegem van míg haza nem ér:( Néha tisztára belebetegszek.
A másik pedig az anyagiak. Rengeteg pénzt költ el a motorozásra. Mindig kell a motoron valamit szerelni vagy venni hozzá. Éves szinten minimum 2 millió forint megy el a motorozásra. Ami ugyan nem fenyegeti a megélhetésünk, de azért nagyon-nagyon sok. Lenne jobb helye is annak a pénzek az életünkben.
Persze már többször beszéltem vele erről, de hallani se akar róla, hogy ne motorozzon. Azt mondja én ezt nem érthetem. Meg, hogy akkor érzi igazán, hogy él mikor motorozik szüksége van rá mint a levegőre.
Sehogy nem tudod leszoktatni! Ez egy életforma, egy szerelem, egy szenvedély! Azt pedig soha ne kérd tőle, hogy válasszon közted és a motorozás között mert lehet, hogy megfogsz döbbenni a választáson.
Akit egyszer elkap a gépszíj az nem szabadul ettől a szenvedélytől. És Te valóban nem értheted ezt az egészet!
Amúgy milyen mocija van?
Köszi a válaszokat!
Én azért nem motorozok mert iszonyatosan félek rajta meg nem is akarok meg már megutáltam az egészet.
Próbálok vele ezzel az egésszel megbarátkozni, de nem megy:(
A motorja Suzuki Hayabusa
Pont ilyen színben is.
Nem tudod megváltoztatni. Nekem 2 balesetem volt már, a másodiknál ha nem lett volna rajtam a ruha akkor most nem írnék. Mégis ugyanúgy motorozok. Ha igazán szereti úgysem fogja abbahagyni ebben biztos lehetsz.
Az érzés amikor motorozol leírhatatlan. Lehet Simsonod vagy Yamahád, az érzés ugyanaz. Száguldasz és megfeledkezel a világ összes gondjáról, nem létezik semmi a motoron, az úton és rajtad kívül. Egyszerűen akkor élsz amikor motorozol. Nem tudom semmihez hasonlítani, talán tényleg nem értheted.
22/F
Balesetmentes szezont és széles utat kívánok a férjednek, te pedig bízz benne :)
14-es:
"Mint a játékgépező."
Te meg mint egy igazi ostob@, b@rom, but@ liba!!!
A te picike agyad is csak a 2millióig jutott el igaz? A kérdező leírta, hogy nem kenyérre kellene az a pénz! Akkor meg hol a gond?
Mire költse a pénz? Vegyem minden évben új tévét meg rakja tele a házat mindenféle kacatokkal? Attól boldogabb lesz? Nem hinném! Attól viszont, hogy motorozik az lesz! Vagy rakja be a pénzt a banka és nézegesse a számláját havonta és verje rá a pöc$ét, hogy "huuu már megint ennyivel meg annyival több pénzem van". Ettől boldogabb? Egyesek lehet, de valakinek ez kevés mert ÉLNI akar!
Attól mert neked lehet, hogy kenyérre se telik még nem kell hülyének nézni azt aki megengedheti magának, hogy elköltsön 2 milliót egy olyan dolgokra amit imád! Ha utánad vágnék egy 150 ezer forintos Louis Vuitton táskát gondolom Te se vágnád ki a kukába azzal a felszólítással, hogy ilyet csak bolondok vesznek! Pedig annak jóval kevesebb értelme van....
Néha, de csak nagyritkán használhatnád gondolkozásra is az a golyót a nyakad végén. Nem árt ám meg....
általában a saját életfelfogásunkkal azonosul a párunk, ha látja rajtunk, hogy az bölcs, határozott és időt álló.
ez mindenben így van.
nálunk pl állandóan a kocsira költött, mindig turbózta, szerelte, viszont mindemellett sóher volt, én hosszú ideig, mindig halk megjegyzéseket tettem az összegekre ezeket mindig jókor vágtam be, pl amikor szeretett volna vmit és nem volt rá keret, csak megemlítettem, hogy pont ezt az összeget vitte el egy új alkatrész, és soha de soha nem lenézéssel és nem bántva, hanem logikával érvelve.
és eljött az idő, hogy eladta a hobbiautót..
de azóta szakítunk és ezért most kezdi újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!