Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy szoktassam le a férjem a...

Hogy szoktassam le a férjem a motorozásról?

Figyelt kérdés

Két ok miatt is szeretném leszoktatni róla.

Egyfelől ugye, hogy nagyon veszélyes és nagyon féltem, hogy történik vele valami:( Mikor elmegy motorozni addig gyomoridegem van míg haza nem ér:( Néha tisztára belebetegszek.

A másik pedig az anyagiak. Rengeteg pénzt költ el a motorozásra. Mindig kell a motoron valamit szerelni vagy venni hozzá. Éves szinten minimum 2 millió forint megy el a motorozásra. Ami ugyan nem fenyegeti a megélhetésünk, de azért nagyon-nagyon sok. Lenne jobb helye is annak a pénzek az életünkben.

Persze már többször beszéltem vele erről, de hallani se akar róla, hogy ne motorozzon. Azt mondja én ezt nem érthetem. Meg, hogy akkor érzi igazán, hogy él mikor motorozik szüksége van rá mint a levegőre.

2012. márc. 24. 14:29
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
14%
Száguldó szervdonorok . Én meg a Scaniaból vigyorgok. :)
2012. márc. 24. 20:46
 22/33 anonim ***** válasza:
87%
20:40 most is vezetsz? :0 ennyi erővel belőled is könnyen válhat szervdonor.
2012. márc. 24. 21:48
 23/33 anonim ***** válasza:
100%
20:46*
2012. márc. 24. 21:49
 24/33 anonim ***** válasza:
26%
Nem vezetek csak az erőviszonyokat vázoltam fel.
2012. márc. 24. 22:08
 25/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem kutya Ő, hogy szoktatni kelljen.
2012. márc. 25. 11:39
 26/33 anonim ***** válasza:
94%

Kedves Scanias!

Nem értem, hogy egyeseknek miért okoz örömet az, ha valaki keresztülmegy egy motoroson. Ők is emberek és talán bolondabbak és gyorsabbak, mint az autósok, de tudod mit, őt is hazavárják! Annyira utálom ezt a hozzáállást! Mintha a motoros csak egy száguldó vese lenne és jóformán ha ténylegesen donorrá válnak még örülünk is meg dörzsölgetjük a tenyerünket, hogy na a marha megkapta. Ez gusztustalan. Miért nem lehet úgy közlekedni, hogy vigyázunk is egymásra és a kocsiban ülve nem teszünk be a motorosnak? Én, bár nem motorozok motoros családban nőttem fel és tudod lehet, hogy akire te szervdonorként gondolsz az éppen az apám vagy a bátyám. Legalább verbálisan ne fejtenéd ki, hogy mennyire primitív vagy, mondjuk kamionsofőrként mit is várhatok tőled. Hát örülj neki, hogy te állsz fölényben, ehhez van eszed.

Én nőként cipőmániás vagyok és néha nagyon sokat kiadok egy darabért. Engem sem lehet leszoktatni, hát a páromat sem. Felnőtt ember, tudja mivel jár a motorozás, joga van eldönteni mit kezd magával.

2012. márc. 25. 14:05
 27/33 anonim válasza:
100%

Nem kell lehúzódni, ezt egyikünk sem várja! Épp elég lenne ha nem rángatnátok ránk a kormányt meg néha egy egész picit figyelnétek, hogy mi történik körülöttetek!

Az erőviszonyokról pedig annyit, hogy volt már olyan mélyen tisztelt kamionos aki az attrakciója után épp ahhoz a pihenőhöz gurult be ahol mi pihentünk. Ott már kicsit megváltoztak az erőviszonyok;)

Kérdező:

Üdvözlöm a férjed!

Egy Hayabusás kolléga;)

ja és ne próbáld leszoktatni, felesleges:))

2012. márc. 25. 14:48
 28/33 anonim ***** válasza:
0%

Kedves motorosok!

Dehogy haragszok én rátok. Sőt minen nap megemlékezem a megholt bajtársaitokról. Ugyanis itt visz el az utam, Tata után (kb 5 km Komárom felé), ahol 4 társatok szakadt szét darabokra. A mérések szerint 200 km/ó-val mentek mindketten

2012. márc. 25. 22:17
 29/33 anonim ***** válasza:
100%

Nem a kamionost nézem le, csak mint te is bizonyítod, hát nem véletlenül kamionosok.

Sértegess csak, szerinted miből van pénzem cipőre? Abból, hogy értek valamihez...

2012. márc. 27. 23:30
 30/33 anonim ***** válasza:
59%
Előbb te szoktasd le magad a kozmetikusról, manikűrösről, szoláriumról és masszázsról..
2012. ápr. 5. 13:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!