Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan szoktassam le apát a...

Hogyan szoktassam le apát a gyorskajáról?

Figyelt kérdés

Apukám amikor dolgozni megy, majdnem mindennap a mcdonaldsból visz magával kaját.

Én is szeretek a mcdonaldsban enni de félek ,hogy megterheli az egészségét az ,hogy ő mindennap ott eszik.

Sajnos elég keveset is mozog.

12/L

2011. nov. 17. 15:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
74%
Esetleg csomagolhatsz neki te valami egészségesebbet, de én azt mondom, te vagy a gyerek, ő a felnőtt, és ebbe nincs jogod beleszólni.
2011. nov. 17. 15:24
 2/12 anonim ***** válasza:
Csomagolj neki otthonról valamit.
2011. nov. 17. 15:24
 3/12 anonim ***** válasza:

Jó is a házi uzsonna! Jó ötlet!

Nagyon aranyos vagy, hogy vigyázni akarsz apukádra, valóban fenyegeti az elhízás, a magas vérnyomás és az infarktus, főleg, ha hajlamos rá.

Együtt mozogni esetleg?

Bár nem megoldás, de a vértisztító tea is segíthet valamennyit.

2011. nov. 17. 15:26
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Fordított világ ez már, nem hiába mondom mindig. Édesapád kellene téged óvjon a gyors kajáktól, és lám te aggódsz ő miatta. Talán nem alaptalanul. Szokásává lett. Kellene hazulról csomagolnia ennivalót, amit magával vihet a munkahelyre.
2011. nov. 17. 15:27
 5/12 anonim ***** válasza:
86%

nem rosszabb semmivel sem a mekis kaja

mint a fehér kenyér valami szar minőségű felvágottal

2011. nov. 17. 15:27
 6/12 A kérdező kommentje:
Ok, megpróbálom azt ,hogy én készítek neki uzsonnát.
2011. nov. 17. 15:28
 7/12 anonim ***** válasza:
Azért onnan visz, mert finom, három perc alatt elmondja épp mit kér, elé teszik, fizet és mehet. Ha ezt minden áldott nap te tudod produkálni, akkor van esélyed, ha nem, akkor ne csodálkozz, hogy onnan viszi a kaját. Amúgy az sem mindegy mit eszik onnan, nem kell egyből infarktust belelátni.
2011. nov. 17. 15:33
 8/12 A kérdező kommentje:
Big Macet szokott általában enni.
2011. nov. 17. 15:37
 9/12 anonim ***** válasza:
14%
nézzétek meg együtt a Super Size Me dok.filmet.
2011. nov. 17. 16:02
 10/12 anonim ***** válasza:

Csodálkozom, hogy nem unja meg. Szeretem én is a Big Mac-et, de orrba-szájba nem eszem azt. Én se hordok itthonról ennivalót, de ha igen, akkor igyekszem változatosan vinni bármit (felvágott, sajt, zöldség, ilyesmi), vagy ha meleg ételt akarok, akkor eszem sült kolbászt, hurkát stb. Egyedül a péksüteményt, vagy kenyeret veszem meg frissen minden nap.

Olyan is előfordul, hogy egyszerűen csak két kifli és két doboz kefir a reggelim.

Ebédre általában már itthon vagyok, és normális meleg ételt eszem. :))

2011. nov. 17. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!