Hogyan szoktassam le apát a gyorskajáról?
Apukám amikor dolgozni megy, majdnem mindennap a mcdonaldsból visz magával kaját.
Én is szeretek a mcdonaldsban enni de félek ,hogy megterheli az egészségét az ,hogy ő mindennap ott eszik.
Sajnos elég keveset is mozog.
12/L
Jó is a házi uzsonna! Jó ötlet!
Nagyon aranyos vagy, hogy vigyázni akarsz apukádra, valóban fenyegeti az elhízás, a magas vérnyomás és az infarktus, főleg, ha hajlamos rá.
Együtt mozogni esetleg?
Bár nem megoldás, de a vértisztító tea is segíthet valamennyit.
nem rosszabb semmivel sem a mekis kaja
mint a fehér kenyér valami szar minőségű felvágottal
Csodálkozom, hogy nem unja meg. Szeretem én is a Big Mac-et, de orrba-szájba nem eszem azt. Én se hordok itthonról ennivalót, de ha igen, akkor igyekszem változatosan vinni bármit (felvágott, sajt, zöldség, ilyesmi), vagy ha meleg ételt akarok, akkor eszem sült kolbászt, hurkát stb. Egyedül a péksüteményt, vagy kenyeret veszem meg frissen minden nap.
Olyan is előfordul, hogy egyszerűen csak két kifli és két doboz kefir a reggelim.
Ebédre általában már itthon vagyok, és normális meleg ételt eszem. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!