Hogy szoktassam le anyámat hogy ne vizslassa végig a lakásom mindig?
5 éve nem lakom velük,4 évig koliban,társbérletben laktam,most 1 éve végre kettesben párommal.Ez az első lakás hogy a saját dolgaink vannak mindenütt,és az első lakás amit anyám lát.
Fel szoktak jönni kb havonta ha erre járnak (50km-re lakom).
És anyám végignéz mindent,de úgy hogy ma már rászóltam és bezártam a konyhaszekrényt,ne turkáljon.Meg is sértődött,hogy nem lehet kiváncsi hogy milyeim vannak?
De fürdőbe is ha megy wc-re,utána látom hogy el van mozditva minden,tehát alaposan szétnézett.
Nincs rejtegetnivalóm végülis,de nagyon idegesitő.
Főleg hogy elkezdett megjegyzéseket tenni hogy rendetlenség van,mit kellene másképp.
(dolgozunk mindketten suli mellett párommal,teszek rá magasról ha nincs elmosogatva 2 napig vagy poros a polc,megvár)
Nem akarom h ne jöjjön,mert én se jutok haza csak havonta,és azért csak az anyám.
De nagyon idegesitő,és pedig ma is szépen mondtam h ne nézzen már végig mindent,megsértődött.
Mit csináljak?
24/N
Anyád is adott bele pénzt a lakásba, vagy tök saját a pároddal???
Mert előbbi esetben kénytelen az ember tűrni az uralkodást.
De ha nem adott bele, akkor vegye tudomásul, hogy ő ott csak vendég...
Párom még nem vette észre,igy nem akarok cetlizni,nem akarom h megutálja anyámat,eddig jó a viszony.
Nem először van itt,már vagy 15x volt,első 3 alkalommal hagytam,had nézze,kiváncsi.
De már semmi uj nincs,max egy rezselőgép vagy egyéb apróság.
Egy forinttal nem támogatott 16 éves korom óta,nemhogy a lakásba,kettőnk saját szerzeménye.
Amig otthon lkatam,nem emlékszem,nem voltam sokat otthon,nem is érdekelt ez.
Volt már hogy nekiállt mosogatni,mert érkezés előtt negyed órával hivott h feljöhetnek-e,én meg nem álltam neki rendetrakni...
csinálja,annyival kevesebb marad nekünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!