Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy szoktassam le? Már...

Hogy szoktassam le? Már inkfartust kapok! Fontos!

Figyelt kérdés
A hugom állandóan ellopja a ruháimat. Anyum kimos,és behozza a ruhákat,és állandóan elteszi,de nem veszem észre hogy mikor,és nem tudom hova teszi. Apám se akar új gatyát venni,pedig kéne,mert sorra tűnnek el,de a hugom meg 13 éves és 60 kg körül van,én meg 16,és még 45 sem vagyok! Mit tegyek hogy ne lopja el? Lassan már nincs mit hordanom,mert elveszi.
2011. jan. 8. 15:18
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Hogy jó a húgodra a te ruhád ?
2011. jan. 8. 15:22
 2/22 anonim ***** válasza:
79%
Vagy csináld te is ezt, öltözz az ő cuccaiból. Ha ezt nem akarod, akkor mondd el anyukádnak, mi a helyzet, esetleg mutasd meg a szekrényében/rajta lévő cuccaidat.
2011. jan. 8. 15:23
 3/22 anonim ***** válasza:

És hogy mennek rá a ruháid? :O

Szerintem beszéld meg vele hogy ne vegye el hanem max. kérje el és néha add oda neki ami kell neki.Én személy szerint örülnék egy lány tesonak akivel ruhákat cserélgetünk stb. :D De ha ennyi a súly különbség akkor még mindig nem értem hogy megy rá...

2011. jan. 8. 15:24
 4/22 anonim ***** válasza:
Mért rakja el öket? Amúgy nyilván ott van a lakásban állj neeki megkeresni.
2011. jan. 8. 15:24
 5/22 anonim ***** válasza:
Ha ő 60 te meg 45, akkor nem értem, hogy jó rá a nadrágod. Egy nadrágnál pár kiló is szamít, nemhogy 15..
2011. jan. 8. 15:25
 6/22 A kérdező kommentje:
Magára rángatja,nem tudom hogy marad meg rajta. :| De ami rajtam lóg,sőt leesik,az rajta feszül. xD Mondtam nekik,csak mondják hogy adja vissza,de nem adja. És elegem van abból hogy mindig kimosatom,utána eltűnik,és ez megy már mióta.
 7/22 anonim ***** válasza:
mondd meg a tesódnak hogy elég szükösen néznek ki rajta a ruháid és jó lenne ha a testalkatához illő ruhákat venne és nem a tieidet nyujtaná ki
 8/22 anonim ***** válasza:
79%
Figyelj velem is ugyan ez van... minden cipőmet, ruhámat mindet elvesz. Én azt szoktam csinálni hogy én is elveszem az ő cuccait, és mindig olyan helyre teszem ahol tudom hogy nem találja meg. Így megtudja milyen mikor elveszik a cuccait és nem teszik vissza ahol volt :)
2011. jan. 8. 15:26
 9/22 anonim ***** válasza:
79%
Hát vedd tőle vissza amikor nincs otthon vagy az sem számít hogy otthon van...Te meg rakd el ugy hogy ne tudja megtalálni/elvenni.
2011. jan. 8. 15:27
 10/22 A kérdező kommentje:
Énis volt mikor elvettem az övét,de nem érdekli,ott van neki az enyém. -.-" Már nagyon utálom,a hátam mögött is kavar. Direkt csinálja hogy megverjenek a többiek a városban,vagy valami. Még nem kaptak el,de mindig kavar.
2011. jan. 8. 15:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!