Hogy szoktassam le? Már inkfartust kapok! Fontos!
Nem értelek... olyan nagy lakásban/házban éltek, hogy egy rakás ruhát el lehet hosszú hetekre tüntetni?
Ha anyukád kimosott és beviszi a ruhát, tudod hogy lenyúlta a tesód, szépen bemész a szobájába, feltúrod a szekrényét és kiszeded a sajátod. Magad Uram, ha szolgád nincsen.... Azzal, hogy szólsz a szüleidnek, hogy szóljanak a húgodnak, egy kalap szamócát se érsz. Menj a dolgaid után.
így értettem vhogy a lakatot... tehát nem csak egy lakat, hanem infrastruktúrát is kell hozzá feltenni... amúgy meg hány nadrágod van? ha egyszerre lenyúl 3at, akkor is csak egyet tud hordani. Mást nem nagyon tudsz csinálni.
De durva. El tudom képzelni, hogy milyen rossz ez neked, mert nálunk is ugyan ez van. Én 16 éves vagyok, a húgom meg 12. Sajnos nekünk sincs külön szobánk. Egy időben állandóan ellopta a cuccomat, én meg erre nagyon berágtam, mert eleve utálom nagyon, ha valaki a cuccaim közt turkál, vagy hordja. Én sem kérem kölcsön vagy veszem el más cuccát, akkor más se az enyémet.Ha kölcsönkérné se adnám oda neki, ez igaz, de akkor sincs joga elvenni és hordani a cuccaimat. Szóval ilyenkor mindig jól leordítottam, és ha megláttam, hogy rajta van mondjuk a hajráfom, fogtam és lekaptam róla, nem érdekelt, hogy bőg,vagy hogy épp hol vagyunk. Ezt egy jó párszor megcsinálta, amit már nagyon untam, aztán egyszer eszébe jutott, hogy el kéne kérni, aztán már nem adtam neki oda, mondtam, hogy nem, mivel eddig nem kérted el mégis felvetted, most már én nem adom oda. Azóta nem csinálja ezt. Egyszer előfordult, hogy épp vette el a karórámat, én meg észrevettem és elkezdünk veszekedni, hogy -nem adom oda!, - de akkor is add ide! Addig veszekedtünk, hogy elkezdtük húzni, és végül az én kezemben maradt, szóval nem vette fel. Mondtam neki, hogy majd kap karácsonyra egyet tőlem. Kapott is és örült neki.
Szóval az a tanácsom neked, hogy amikor elveszi a cuccod, és meglátod rajta, rángasd le róla akkor is ha nem akarja, akár hol is vagytok. Ne hagyd magad!Ami a tiéd, az a tiéd, nincs joga elvenni.
Nem örökli,anyuék veszik neki a ruhákat,és van rá pénz.
Jóó,csak idegesítő hogy egyik nap még megvan,és abba akarok suliba menni,és eltervezem mivel veszem föl,másnap meg már hűlt helye.
Átérzem a helyzeted. Nekem a nővérem lopta a ruháimat, ékszereimet. De még csak be se vallotta. Úgy akarta beállítani, mintha én lennék a hülye. Aztán úgy oldódott meg a helyzet, hogy egyszer kiakadtam az egész család előtt, és leordítottam a fejét. Akkor észhez kapott (bár nem tartott sokáig ez az állapota, de ez az ő hibája)...
Nem azt mondom, hogy te is ordítsd le a fejét, de ilyenkor mindenféleképpen meg kell próbálkozni egy nagyobb beszélgetéssel.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!