Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg fogom csalni, egyszerűen már nem tudok ellenállni a kísértésnek. Mit tegyek?
3 éve vagyunk együtt, 1 éve együtt is élünk.Ő az első két évben rengeteg mindent elkövetett ellenem, igaz nem ment tetlegességig (bár nem tudom biztosra) De minden féle nőnek csapta a szelet. Volt hogy szakítottunk is néhány napra. Megbocsájtottam, az összeköltözés óta nem tapasztaltam, hogy félre kacsingatna, de a tüske még mindig bennem van. Szeretem még, de sok minden kiölt belőlem. Én mindig jó barátnő voltam, nem írtam vissza a pasiknak, lekoptattam őket stb. De most...van egy srác, aki konkrétan megmondta, hogy vágyik rám az első perctől kezdve, párkapcsolatot nem akar, csak a kiváncsíság hajtja, ahogy engem is. Érzelmeket nem táplálok iránta, de valami vonz hozza valami ismeretlen szexuális vágy...iszonyatosan nagy a szexuális kisugárzása. Nemtudok neki ellenállni. De már most bűntudatom van. Igazából a párom megérdemelné, hogy visszakapja...nemtudom mit tegyek. Normális válaszokat szeretnék, aki csak megalázó kommentek tud írni, inkább ne írjon. Köszönöm
24/L 28/F
Szerintem egyik srác sem érdemli meg, hogy vele foglalkozz.
Tudom, ez nehèz, de ha ekkora tüske van benned a barátod iránt (nem csoda, én kidobtam volna), akkor nem kellene ezzel tovább mérgezned magad, hanem szakítani, és keresni egy olyan férfit, aki párkapcsolatot szeretne, és nem alàz meg ilyenekkel.
A kíváncsiságból bepróbàlkozót szóra sem mèltatom. Offolnàm a helyedben, ne hasznàlgasson téged ingyen senki.
Megjegyzem, érdemes belegondolnod, egy ilyen kapcsolatban vagy utána hogy éreznèd magad, hogy a következő is kihasznált.
Egyik sem jó választás.
Tiszta lap kell neked.
Már leírtad, hogy mit akarsz tenni. Megcsalod. Akkor mi a kérdés? Azt akarod, hogy itt könyörögjön neked a gyakori közössége, hogy ne tedd?
Nézd, aki ilyen szinten van mint te is, azt semmi és senki sem fogja megállítani a terveiben. A fő probléma az, hogy a megcsalásban látod a megoldást te is. Ebből a szempontból nem vagy különb a párodtól. Szar kapcsolatban tengődsz, mert gyáva vagy kilépni belőle. Eszed nem sok van. Felőlem azt csinálsz amit akarsz. Neked lesz belőle még nagyobb problémád.
Én kilépnék egy ilyen semmilyen kapcsolatból a helyedben, és nem süllyednék még lentebbi szintre benne. A párod nem lesz hűségesebb hozzád csak azért, mert te is félredugsz. És az elégtétel amit érezni fogsz, kb. 5 percig lesz elég.
Sajnálom, hogy ezt kell írjam, de egy egyszerű gyenge jellemű, buta liba vagy. Megsértődhetsz(és a hozzád hasonlóak is), de a tényeken ez nem vàltoztat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!