Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Meg fogom csalni, egyszerűen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg fogom csalni, egyszerűen már nem tudok ellenállni a kísértésnek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

3 éve vagyunk együtt, 1 éve együtt is élünk.Ő az első két évben rengeteg mindent elkövetett ellenem, igaz nem ment tetlegességig (bár nem tudom biztosra) De minden féle nőnek csapta a szelet. Volt hogy szakítottunk is néhány napra. Megbocsájtottam, az összeköltözés óta nem tapasztaltam, hogy félre kacsingatna, de a tüske még mindig bennem van. Szeretem még, de sok minden kiölt belőlem. Én mindig jó barátnő voltam, nem írtam vissza a pasiknak, lekoptattam őket stb. De most...van egy srác, aki konkrétan megmondta, hogy vágyik rám az első perctől kezdve, párkapcsolatot nem akar, csak a kiváncsíság hajtja, ahogy engem is. Érzelmeket nem táplálok iránta, de valami vonz hozza valami ismeretlen szexuális vágy...iszonyatosan nagy a szexuális kisugárzása. Nemtudok neki ellenállni. De már most bűntudatom van. Igazából a párom megérdemelné, hogy visszakapja...nemtudom mit tegyek. Normális válaszokat szeretnék, aki csak megalázó kommentek tud írni, inkább ne írjon. Köszönöm

24/L 28/F

2021. jan. 4. 10:18
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
19%

Kérdező, 3 éve jártok, összebútoroztatok egy éve, azóta nincs a fiúval gond, de most a testi vonzalom felerősödött egy srác iránt. Izgalmas a helyzet, szívesen lefeküdnél vele, de félsz a lelkiismeretedtől, ezért a felelősséget a srácra akarod hárítani - lehet régen megcsalt, jogos a bosszú -, és itt keresel a tervedhez megerősítést. Jó helyen jársz, a boldogtalan szingli hadosztály teljes mellszélességgel támogat; éld ki a szexuális vágyadat, a pasidat pedig hajítsd ki, hiszen te jobbat érdemelsz. Itt olyan emberek(főleg nők) adják a párkapcsolati tanácsokat - és pontozzák fel egymást - akiknek soha nem lesz családjuk, de egy épkézláb párkapcsolatot sem tudnak felmutatni.

Inkább tekints végig az életeden, idézd fel a múltat, nézd meg a jelent, tekints a jövőbe, azután gondolkozz el azon, hogy a hűség, megbecsülés, erkölcs, bizalom, őszinteség, tisztesség, szeretet szavak mit is jelentenek számodra, mert most úgy néz ki, hogy egy szexuális vágy ezt mindet egyszerre felülírná!

2021. jan. 4. 11:36
 12/19 anonim ***** válasza:
79%

Szakíts, már évekkel ezelőtt meg kellett volna tenned! A tüske soha nem fog eltűnni, így együtt élni meg értelmetlen.

Amikor már szingli vagy, az új sráccal feküdj le, ha érdekel. Ez a fajta szabadság téged is megillet. Arra vigyázz, hogy ne kezdjél érzelmeket táplálni iránta, mert megint rosszul fog végződni.

Amikor már ő megvolt, keressél egy normális párt magad mellé.

2021. jan. 4. 11:38
 13/19 anonim ***** válasza:
87%
Ennek a kapcsolatnak nincs értelme. Még csak három évnél tartotok, de már mindketten kifelé kacsingattok. Miért vagytok ti együtt? Miért nem szakítotok? Fiatalok vagytok, van még bőven időtök olyat keresni akivel valóban szeretitek egymást. Ugyanis akit valóban szeretsz, azt nem tervezed megcsalni. Esetleg majd húsz év múlva eljátszol a gondolattal, mikor már hatezredjére is ugyanolyan a szex, és vágynál kicsit újra az izgalom átélésére.
2021. jan. 4. 12:15
 14/19 anonim ***** válasza:
28%
Csald meg.
2021. jan. 4. 12:41
 15/19 anonim ***** válasza:
28%
Vajon a boldogtalan szingliket fizetik a párkapcsolati tanácsadásért (szakíts), vagy teljesen ingyen, merő jóindulatból köpik oda határozott véleményüket? (szakíts) Az egójuk és az önérzetük hiába van az égben, a boldogsághoz így nem fognak közelebb kerülni. Egy életre szóló kapcsolatot pedig pont az ilyen vívódások, küzdelmek a vágyainkkal, tesznek erősebbé! Nem mindig a szakítás a megoldás. Lehet, hogy magadon kell dolgoznod, mert ha most szakítasz egy szexkaland miatt, akkor legközelebb is könnyebben választod ezt az utat, így pedig nem is lehet életre szóló kapcsolatod! (mint az itteni kommentelők 90 %-nak)
2021. jan. 4. 16:03
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Valóban nagyon boldog kapcsolat lehet egy mindenkivel flörtölő pasival. Ja, nem.

Itt nem egy szexkaland miatt kéne szakítani, hanem a bizalom megszűnése miatt. Csak a kérdező gyáva meglépni.

Az önbecsülés megléte viszont sosem lesz hátrány. Úgy gondolod, hogy a lábtörlő szerep lenne a boldogság kulcsa?

2021. jan. 4. 16:22
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Vívódások, küzdelmek a vágyainkkal...Hát ez inkább hangzik valami börtönnek. Azt se szeretném, ha valaki mellettem vívódna meg vágyódna. Van különbség fellángolás és igazi vívódás között. Nem kell mindent egy kalap alá venni. Amikor az ember már élni se akar, annyira más után vágyakozik, az nem ugyanaz, mint amikor 1-2 hétre elszédülünk. Hogy a kérdező miben van, azt nem tudom, csak az általánosításokra írtam. Én nem akarok életre szóló kapcsolatot senkivel, aki mellett másra vágyok vagy aki mellettem másra vágyik. Azt én elengedem.
2021. jan. 4. 17:28
 18/19 anonim ***** válasza:
#16, #17, nagyon lényeges az ember életében, hogy felismeri-e időben, hogy a testi vágyainak a kiélése nem fogja közelebb vinni a boldogsághoz. A boldogságot sikerült ledegradálni az elmúlt évtizedekben, mintha az a kiélt szexualitásból vagy az anyagi helyzetből adódna, pedig dehogy. Ha az embernek sikerül embernek maradnia, ha a vívódásokat nem mindíg a testi vágyak nyerik, akkor lehet hosszú távon a boldogságot megtalálni. A hűség sokkal szebb gyümölcsöt terem, mint az "Én nem akarok életre szóló kapcsolatot senkivel, aki mellett másra vágyok vagy aki mellettem másra vágyik. Azt én elengedem." mentalitás. Az ember nem bújhat ki a bőréből, hidd el, a 40-50 éve együtt élő pároknak is voltak nehézségeik, voltak vágyaik, követtek el hibákat, csak azokat megvívták, megoldották, kitartottak egymás mellett.
2021. jan. 5. 10:46
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
18-as, van amikor az ember nem csak testi vágyat érez, hanem szerelmet, akkor is, ha házas.
2021. jan. 5. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!