Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Engednétek a kísértésnek vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Engednétek a kísértésnek vagy elfojtanátok az érzelmeket, esetleg harmadik megoldás?

Figyelt kérdés

A párkapcsolatom 2 éve tart. Most egy hoszzabb ideje sajnos vannak benne problémák, mélyen viszont szeretem a párom, csak a sok nézeteltérés meg vita miatt nem igazán van hangulatom hozzá testileg. Mivel más dolgokkal küzdünk most, igazán meg sem ért engem, nincs energiája rám.

Belépett viszont valaki az életembe, akinek csak a látványától is jobban érzem magam. Nagyon odafigyel rám. Persze mivel kitudja mi lenne egy kalandnak a vége, ezért félek tőle.

Mindkettőt akarnám egyszerre, de akkor nem tudnék tükörbe nézni. Sokszor bűntudatom is van, pedig nem történt semmi, csak a gondolataimmal nem tudok elszámolni.

2017. okt. 14. 18:51
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne legyél erkölcstelen!
2017. okt. 14. 18:52
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Tudod mi a baj a párkapcsolatotokkal? Meg lehet javítani? Szereted? Meg szeretnéd javítani? Ha igennel válaszoltál mindegyikre, akkor a 2. pasit most hagyd de azonnal.
2017. okt. 14. 18:57
 3/7 anonim ***** válasza:
70%

az a baj a mai kapcsolatokkal, hogy ha valami nem működik, akkor meg sem próbálják megjavítani, egyszerűen lecserélik mint egy telefont vagy cipőt, hisz az új mindig jobb...

Kérdező: Ha úgy érzed, hogy megtudjátok javítani a kapcsolatotokat, akkor a 2.-at hagyd, ha már próbáltátok, és nem sikerült, akkor szakíts, és csak utána menj a 2. karjaiba.

2017. okt. 14. 19:07
 4/7 anonim válasza:
5 éves kapcsolatban éltem, és utolsó 2 évben eljegyzett, de az utolsó két évben egyszerüen teljesen elhidegültem tőle,ugyan úgy jött egy 3 -ik fél és lám 1 éve ennek,imádom szeretem. Ő nem magyar ugyan de az elején nagyon nehéz volt nekünk, de vele boldogan kelek,boldogan fekszek, megoldunk minden problémat. Szerintem te döntsd el fejben mit is látsz a mostani kapcsolatodban....
2017. okt. 14. 19:16
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a pároddal mindenképpen meg kell beszélni, próbálni kell rendbe hozni. Ha nem megy, akkor békével elválni és itt léphet színre a harmadik fél. Előbb semmi esetre sem, ha van önbecsülésed és tartásod.
2017. okt. 14. 22:20
 6/7 anonim ***** válasza:
ha már 2 éves kapcsolatba befészkelte magát a 3. lehetősége, akkor nem sok értelmét látom a réginek.Annak vagyok a híve, hogy a problémákat meg kell beszélni, meg kell oldani, nem félremenni.Azzal a másikat megalázod, átvered, és te sem leszel az egyenes gerinc bajnoka.Döntsd el mi a fontosabb, ha a régi, akkor javítsátok meg,ami elromlott.Ha az új kell, zárd le a régi kapcsolatot, és kezdj tiszta lappal.
2017. okt. 15. 10:52
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Többiek véleményét osztom: először próbáljátok meg megoldani, ha nem megy, szakitsatok. Utána lehet a harmadik féllel foglalkozni.
2017. okt. 15. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!