Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Tényleg fontosabb volt neki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg fontosabb volt neki a youtube mint én? Miattam zsibbad a karja?

Figyelt kérdés
Sziasztok,40 éves volt párommal együtt éltünk másfél évet, az anyukájával mert nem akart elköltözni.Összeköltözés után az eddig jól működő szexuális életünk teljesen tönkrement, nem kezdeményezett sokszor eljátszotta hogy amikor én kezdeményeztem lóbálta az ágy mellett a ...át és mondta hogy nah kell?, majd elhúzta, majd megint. ELkezdett egyre kevesebbet figyelni rám, és elkezdte mondogatni hogy a kapcsolat miatt neki kevesebb ideje jut a hobbijaira, ami youtubon autós videók nézése, számítógépes játékok, kinti bütykölés de tényleg minden nap. Abból állt a napunk hogy hazajött, vacsoráztunk, lepihentünk az ágyra max.10 percet majd beült a gép elé, aztán alvás. Előfordult hogy munka után odabújtam hozzá elkezdtem beszélni és beszólt hogy mit csipogsz?nem csipogtad ki magad bent?foglald el magad. Párszor szakított már de pár nap után meggondolta. Én kitartottam mert nagyon szerettem és ragaszkodtam hozzá. Az utolsó 2 szakításkor azt hozta fel indokként hogy a kapcsolat miatt neki nincs ideje a hobbijaira, mert ha ő hazajön és youtubot akar nézni azt fog, ha gép előtt akar ülni ott fog, ha csendben feküdne az ágyon akkor azt fog.Mivel egy szobánk volt csak nem tudtunk elvonulni. Egy hete is kirakott és azt is mondta hogy miattam zsibbad a karja (mert stresszes) és bár szeret az egészsége fontosabb így költözzek el. Hogy tudott így elengedni? Segítsetek.

2023. jan. 19. 08:21
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯
 1/92 anonim ***** válasza:
69%
napikamu
2023. jan. 19. 08:23
 2/92 anonim ***** válasza:
97%
Fuj bazmeg, és te sírsz utána?
2023. jan. 19. 08:23
 3/92 A kérdező kommentje:
Nem kamu tényleg megcsinálta.
2023. jan. 19. 08:25
 4/92 anonim ***** válasza:
97%

Hozzátenném: kocka vagyok. Játszok a gépen, filmeket nézek, youtube-ot is. De ez egy hamisítatlan nettó, telibe vert gyökér.

Komolyan, mint látsz egy ilyen emberben? Hagyd ott, vissza se nézz.

2023. jan. 19. 08:25
 5/92 anonim ***** válasza:
11%
Szerintem a csaj is megéri a pénzét. Olyat senki nem ír magáról, hogy a kapcsolatában ő a mérgező fél és a saját hibáit sem sorolja. Ha ezt így beleképzeljük nem is annyira gyökér az a srác. Szóval még mielőtt ítélkeznék, megvizsgálnám a srác szemszögét is. Az tuti, hogy nem nyerő ez a kapcsolat, de mivel ez csak egy kamukérdés, ezért ez is fikciós megállapítás részemről.
2023. jan. 19. 08:31
 6/92 anonim ***** válasza:
97%
Nincsen rád szüksége, minden fontosabb neki tőled. Nem is értem miért nem költöztél el onnan még mindig. Nincsen hová menned? Ne gyere a deszereted dumával, mert ilyen embert nem lehet szeretni, aki ennyire szrba sem néz. Növessz végre egy kis önbecsülést, mert az jelenleg nincs.
2023. jan. 19. 08:38
 7/92 A kérdező kommentje:
Én annyit kértem tőle velem is törődjön, töltsünk együtt időt menjünk el valamerre. Mindig megígérte, most az ünnepek alatt is hogy elmegyünk de mégse mentünk sehová. Én piszkáltam hogy kezdeményezzen szexet de mindig azt mondta fáradt,nincs kedve. Olyan is előfordult hogy youtube nézés közben felállítottam neki erre besértődött hogy nem hagyom tévét nézni kikapcsolta és kiment szerelni engem meg otthagyott sírni.
2023. jan. 19. 08:43
 8/92 anonim ***** válasza:
100%
Na az már régen szar, ha könyörögnöd kell egy kis törődésért. Egy kis aggyal(ezek szerint az nincs) nem nehéz végiggondolni, hogy nem érdekled őfelségét.
2023. jan. 19. 08:46
 9/92 A kérdező kommentje:
Azt mondogatta hogy nekem másra van szükségem nem rá, hogy hazajön és feszült lesz hogy én ott vagyok és nem tehet amit akar mert velem is kell foglalkoznia.
2023. jan. 19. 08:47
 10/92 anonim ***** válasza:
96%

És ezen mit nem értesz? Megmondta a frankót, hogy púp vagy a hátàn.

2023. jan. 19. 08:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!