Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Tényleg fontosabb volt neki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg fontosabb volt neki a youtube mint én? Miattam zsibbad a karja?

Figyelt kérdés
Sziasztok,40 éves volt párommal együtt éltünk másfél évet, az anyukájával mert nem akart elköltözni.Összeköltözés után az eddig jól működő szexuális életünk teljesen tönkrement, nem kezdeményezett sokszor eljátszotta hogy amikor én kezdeményeztem lóbálta az ágy mellett a ...át és mondta hogy nah kell?, majd elhúzta, majd megint. ELkezdett egyre kevesebbet figyelni rám, és elkezdte mondogatni hogy a kapcsolat miatt neki kevesebb ideje jut a hobbijaira, ami youtubon autós videók nézése, számítógépes játékok, kinti bütykölés de tényleg minden nap. Abból állt a napunk hogy hazajött, vacsoráztunk, lepihentünk az ágyra max.10 percet majd beült a gép elé, aztán alvás. Előfordult hogy munka után odabújtam hozzá elkezdtem beszélni és beszólt hogy mit csipogsz?nem csipogtad ki magad bent?foglald el magad. Párszor szakított már de pár nap után meggondolta. Én kitartottam mert nagyon szerettem és ragaszkodtam hozzá. Az utolsó 2 szakításkor azt hozta fel indokként hogy a kapcsolat miatt neki nincs ideje a hobbijaira, mert ha ő hazajön és youtubot akar nézni azt fog, ha gép előtt akar ülni ott fog, ha csendben feküdne az ágyon akkor azt fog.Mivel egy szobánk volt csak nem tudtunk elvonulni. Egy hete is kirakott és azt is mondta hogy miattam zsibbad a karja (mert stresszes) és bár szeret az egészsége fontosabb így költözzek el. Hogy tudott így elengedni? Segítsetek.

2023. jan. 19. 08:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/92 anonim ***** válasza:
Egyértelműen igen.
2023. febr. 3. 18:53
 92/92 anonim ***** válasza:
Hááát volt olyan lány, aki miatt zsibbadt már a kezem, de egészen más okból kifolyólag...
2023. febr. 5. 21:28
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!