Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Tényleg fontosabb volt neki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg fontosabb volt neki a youtube mint én? Miattam zsibbad a karja?

Figyelt kérdés
Sziasztok,40 éves volt párommal együtt éltünk másfél évet, az anyukájával mert nem akart elköltözni.Összeköltözés után az eddig jól működő szexuális életünk teljesen tönkrement, nem kezdeményezett sokszor eljátszotta hogy amikor én kezdeményeztem lóbálta az ágy mellett a ...át és mondta hogy nah kell?, majd elhúzta, majd megint. ELkezdett egyre kevesebbet figyelni rám, és elkezdte mondogatni hogy a kapcsolat miatt neki kevesebb ideje jut a hobbijaira, ami youtubon autós videók nézése, számítógépes játékok, kinti bütykölés de tényleg minden nap. Abból állt a napunk hogy hazajött, vacsoráztunk, lepihentünk az ágyra max.10 percet majd beült a gép elé, aztán alvás. Előfordult hogy munka után odabújtam hozzá elkezdtem beszélni és beszólt hogy mit csipogsz?nem csipogtad ki magad bent?foglald el magad. Párszor szakított már de pár nap után meggondolta. Én kitartottam mert nagyon szerettem és ragaszkodtam hozzá. Az utolsó 2 szakításkor azt hozta fel indokként hogy a kapcsolat miatt neki nincs ideje a hobbijaira, mert ha ő hazajön és youtubot akar nézni azt fog, ha gép előtt akar ülni ott fog, ha csendben feküdne az ágyon akkor azt fog.Mivel egy szobánk volt csak nem tudtunk elvonulni. Egy hete is kirakott és azt is mondta hogy miattam zsibbad a karja (mert stresszes) és bár szeret az egészsége fontosabb így költözzek el. Hogy tudott így elengedni? Segítsetek.

2023. jan. 19. 08:21
 61/92 anonim ***** válasza:
2023. jan. 19. 18:18
 62/92 anonim ***** válasza:
91%

Sokan megírták neked itt is a frankót és máshol is.

A legjobban az #50-es ma 14:11 foglalta össze a tanulságot.

A sráccal nem alkalmas párkapcsolatra, de te valamiért ragaszkodsz hozzá. Magadat nem szereted, mert ha szeretnéd magad, akkor ezt nem bírnád elviselni. Önbecsülésed nulla, és a srác is biztos tett ezért jócskán.

A srác mentségére legyen mondva, hogy néha megmondta a frankót, de te nem akartad meghallani, ezért tovább húztad, és jobban fáj. Nem vagyok abban biztos, hogy nem futsz vissza, amikor majd megint füttyent egyet.

Azonnali lépés: letiltani minden elérhetőségét. Ne tudd nézegetni, és ő se tudjon hívni.

Következő: elmész egy pszichológushoz.

Sokan értetlenkednek, hogy egyetemi végzettséggel, könyvelőként hogy lehetsz ilyen hülye, én nem értetlenkedek. A racionalitás és az érzelem egészen más területek. Lehet valaki matekzseni, de érzelmi intelligenciában nulla, és nem ismeri fel érzelmi síkon az ok-okozati összefüggéseket, nulla önismerete és emberismerete van.

Még azt is megértem, hogy sérült emberként vonzódott egy ilyen sérült emberhez, gondolván, hogy majd ő megérti, hát baromira nem.

Neked kell magadat megértened, és nem mástól számítani erre. Magadnak kell gondoskodnod magadért, és nem annál vágyakozni, aki kutyába se vesz.

Egy kapcsolat NEM MŰKÖDHET, ha nincsenek közös értékrendek, közös célok, stb. minél több kapocs van, annál jobb, de köztetek semmi nincs, ha jól sejtem, legalábbis semmi olyan, ami egy kapcsolat összetartásához elég lenne.

Ő nem tudja megadni azt, amire te vágysz, te nem tudod megadni azt, amire ő vágyik, (hagyd békén, csak beléd rúghasson - ha meghal a mama, legyél cseléd) vagyis igen, de beledöglesz.

Szomorú, hogy ezeket ezerszer olvasod, de nem rögzül valahogy az agyadban, póriasabban fogalmazva nem fogod fel.

Furcsa egy szűrője van az agyadnak, csőlátás, csak a pontot látsz, annak egy bizonyos részét, de a valóság többi részét nem, és ezért nem bírod feldolgozni az egészet. A szomorú, hogy hiába tunkoljuk be az agyadba most ezren ezt teljesen egyértelműen, hiába fogod netán fel egy picit halványan, amit mondunk, tartok attól, hogy hamarosan ezt teljesen elfelejted, főleg, ha meghallod, hogy füttyent a srác.

Van olyan betegség, és lehet, hogy neked is ilyen van, hogy mindent szó szerint vesznek, mindent elhisznek, és nem értékelik a helyiértékük szerint az eseményeket. Ez megmagyarázza, hogy hogy jutottál el ilyen szintre, akkor is kell egy pszichológus, de akkor lehet, hogy az önmagában kevés lesz. Ezért kéne teszteltetni, hogy nincs-e véletlenül asperger-szindrómád.

De ettől a sráctól akkor is minél jobban el kell távolodni, és távol kell tartani magad, ez a kapcsolat nem állhat helyre, akkor sem, ha ígéri. "Viselkedni" egy ideig tud, szeretni nem. De a viselkedést sem produkálja sokáig, ahogy mondtad, és több szenvedés van benne, mint öröm. A két hétért nem érdemes egy életedet tönkretenni.

Szerintem ha nagyon őszintén belegondolsz, te is belátod, hogy ezt a kapcsolatot már csak a megszokás tartotta össze, és az a kétségbeesésed, hogyha már ennyi időt belefektettél, akkor vesztesen jössz ki, ill. mi lesz veled.

Tudom, hogy most baromira nem így látod, de, a legjobb dolog történt most veled, még ha fáj is, ami történhetett veled, és a legrosszabb, ami történhet, hogy visszamész, és folytatjátok, ahol abbahagytátok.

Szerintem jó eséllyel találsz mást akár ebben a korban is, de előbb mindenképpen magaddal kell egyenesbe jönnöd.

És örülj neki, hogy nincs gyerek, ami megnehezítené azt, hogy most magaddal foglalkozz, és majd később, ha készen állsz rá, akkor a társkeresést.

Sok sikert!

Ci.

2023. jan. 19. 19:39
 63/92 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó. Köszönöm soraid, megnyugtattak. Igen nagyon leépült az önbecsülésem főleg azért mert kb 2.hónaptól már nem közeledett felém, elmúltak a dicséretek, a rajongása. De mindez úgy tálalta hogy miattam van, az én hibám...
2023. jan. 19. 20:07
 64/92 anonim ***** válasza:
89%
A tiéd is, mert nem léptél le.
2023. jan. 19. 20:16
 65/92 anonim ***** válasza:
0%
Egyszerűen csak kevesebb emberi társaságot bírt elviselni, mint amit te igényeltél. Mondjuk heti egyszeri találkozás. Te lépj tovább, ő meg találjon egy magának való kapcsolati formát.
2023. jan. 20. 10:21
 66/92 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó azt mondta az anyja is hogy nem bírja elviselni ha valaki mindig van körülötte.Hogy csak azt bírja ha pénteken jön vasárnap megy. De úgy ismerkedtünk hogy mindennap találkozni akart. Meg ő mondta hogy költözzek oda.
2023. jan. 20. 13:50
 67/92 anonim ***** válasza:
82%

"Hogy csak azt bírja ha pénteken jön vasárnap megy."

Ez mondjuk még nem ok sem a lekezelő stílusra, sem a bunkóságra, sem a kéthetenkénti szakításra.

Meg lehet ezt kulturáltan is beszélni. Aztán ha a potenciális barátnőnek ez így rendben van, akkor éljenek boldogan. Ha meg nem, akkor keres majd mást. Ez a tisztességes. Nem az, hogy hazudik, kamuzza, amit a nő hallani akar, aztán meg úgy viselkedik, ahogy.

2023. jan. 20. 14:02
 68/92 A kérdező kommentje:
Az elején azt kaptam hogy mindig együtt leszünk, állandóan találkozni akart, megbeszéltük milyen kapcsolatot szeretnénk ő is mondta hogy komolyat. Azt látom így átgondolva hogy ha szóltam valamiért azért szakított ha nem szóltam akkor meg elkezdett ridegen viselkedni=balhé=szakítás.
2023. jan. 20. 14:11
 69/92 anonim ***** válasza:
77%

Mert mondani könnyű bármit.

Ő azt mondta, amit hallani akartál. Egészen addig, ameddig már nyeregben nem érezte magát.

2023. jan. 20. 14:31
 70/92 anonim ***** válasza:
28%
Beteg lehet azért zsibbad a karja. Ki kellene vizsgáltatnia magát, mert ha folyton szerel és a tv előtt rohad, nem meglepő hogy 40 évesen le van épülve. Erről nem tehetsz, ennyi a tűrőképessége ilyen életmód mellett.
2023. jan. 20. 17:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!