Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg fontosabb volt neki a youtube mint én? Miattam
zsibbad a karja?
Figyelt kérdés
Sziasztok,40 éves volt párommal együtt éltünk másfél évet, az anyukájával mert nem akart elköltözni.Összeköltözés után az eddig jól működő szexuális életünk teljesen tönkrement, nem kezdeményezett sokszor eljátszotta hogy amikor én kezdeményeztem lóbálta az ágy mellett a ...át és mondta hogy nah kell?, majd elhúzta, majd megint. ELkezdett egyre kevesebbet figyelni rám, és elkezdte mondogatni hogy a kapcsolat miatt neki kevesebb ideje jut a hobbijaira, ami youtubon autós videók nézése, számítógépes játékok, kinti bütykölés de tényleg minden nap. Abból állt a napunk hogy hazajött, vacsoráztunk, lepihentünk az ágyra max.10 percet majd beült a gép elé, aztán alvás. Előfordult hogy munka után odabújtam hozzá elkezdtem beszélni és beszólt hogy mit csipogsz?nem csipogtad ki magad bent?foglald el magad. Párszor szakított már de pár nap után meggondolta. Én kitartottam mert nagyon szerettem és ragaszkodtam hozzá. Az utolsó 2 szakításkor azt hozta fel indokként hogy a kapcsolat miatt neki nincs ideje a hobbijaira, mert ha ő hazajön és youtubot akar nézni azt fog, ha gép előtt akar ülni ott fog, ha csendben feküdne az ágyon akkor azt fog.Mivel egy szobánk volt csak nem tudtunk elvonulni. Egy hete is kirakott és azt is mondta hogy miattam zsibbad a karja (mert stresszes) és bár szeret az egészsége fontosabb így költözzek el. Hogy tudott így elengedni? Segítsetek.
Ahh kapcsolat elejétől mondogatta hogy muszáj mindig itthon lenned menj el valamerre hobbizni stb.azt nem értettem ha ennyire zavartam minek kérte hogy költözzek hozzá
2023. jan. 20. 21:27
82/92 anonim válasza:
De mi a fszt lovagolsz ezen ennyit??
Ott kell hagyni a francba, nem itt rinálni.
2023. jan. 20. 21:45
83/92 anonim válasza:
Mert nincs közvetlen lelki szemetesládája. Sose fog elköltözni. Ez bolond!
2023. jan. 21. 02:41
84/92 anonim válasza:
Állítólag elköltözött a fazontól. Dehátszereti. 🤷♀️Azért lovagol ennyit rajta. És nem azért költözött el, mert ő akart, hanem muszáj volt mivel a kan már nem tartott igényt rá, így nem volt más választása. Ha a kérdezőn múlna, akkor még mindig ott lenne.
Én sem értem, hogy mi a francért kell ennyire ragaszkodni a szarhoz, de vannak emberek, akiknek ez a jó. De biztosan jó, mert lehet így itt kérdezgetni, szidni a másik felet, aki nem is tudja, hogy a gyakori.hu-n ki van beszélve a viselkedése. Ami tényleg elég gázos, ha így van. De legalább nem árult zsákbamacskát a kérdezőnek. Csak ugye képtelen elfogadni a tényt, hogyha ő szereti, akkor miért nem viszonozza a csávó, és miatta nem akar változtatni magàn. Majd a kérdező is megtanulja remélhetőleg egyszer, hogy nem minden úgy történik az életben, ahogyan azt ő elképzelte. És legközelebb már lesz annyi sütnivalója, hogy 5 percig sem marad benne számára méltatlan helyzetben.
2023. jan. 21. 04:09
85/92 anonim válasza:
Inkabb autista spektrum. Igazabol egyedul erzi jol magat, nem tehet rola, de szamara a masik ember olyan, mint egy elemes jatek, amihez ha nincs kedve, kikapcsolva tartana.
Szerintem igy van bedrotozva, nem lehet megvaltoztatni.
2023. jan. 24. 16:18
86/92 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó. Tényleg lehet autista? Utálja az egész világot, néha mondogatta hogy jöhetne egy meteor, kényszeresen fél a baciktól, undorodik a szájtól. Az emberi közelségtől is tart, barátaival nem fog kezet.
2023. jan. 24. 16:37
87/92 anonim válasza:
Bar most nagy divat diagnosztizalni mindenkit, szerintem igen. Vagy Aspergeres. Nem bunko vagy szemet, de ugyanakkor remenytelen is, mert nem lehet megvalroztatni, legfeljebb idomitani.
Ferjemmel mindketten kisse ilyen defektek vagyunk, de mi ossze tudtunk ugy csiszolodni, hogy egymas mellett csondben molyolunk valamivel, fulhallgatoval mast nezunk, hallgatunk. Kirandulas vagy vacsora korul nyilunk meg, aztan vissza.
Sajnalom, mert nem tudod atalakitani. Ha szabadido, lakas lenne boven, akkor lehetne egyutt es kulon valahogy.
2023. jan. 24. 18:04
88/92 A kérdező kommentje:
Bocsi de megkérdezhetem hogy köztetek az intimitás működik mert én úgy vettem észre nem érdekli, untatja. Viszont instá n a ledér nőket nézi
2023. jan. 24. 18:15
89/92 anonim válasza:
Kerdezo, ahogy irtak fentebb, te sulyosan tarsfuggo vagy, pszichologusi segitseget kellene kerni. Ezert is porogsz meg kindig azon, hogy a pasi mit miert csinalsz, ahelyett, hogy sajat magadra koncentralnal. Nem az a lenyeg, hogy vele mi van, gondolkozz azon, hogy te hogyan akarod elni az eleted a jovoben! Tok kindegy, hogy a pasi miert ilyen, a lenyeg, hogy ez egy mergezo, bantalmazo kapcsolat volt.
2023. jan. 25. 08:01
90/92 anonim válasza:
És ha autista, az a lényegen miben is változtat? Mert szerintem semmin. Attó nem lesz elnézhetőbb, hogy úgy bánik vele, mint egy darab fekáliával, és az sem, hogy kéthetente gondolja meg magát.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!