Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Tényleg fontosabb volt neki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg fontosabb volt neki a youtube mint én? Miattam zsibbad a karja?

Figyelt kérdés
Sziasztok,40 éves volt párommal együtt éltünk másfél évet, az anyukájával mert nem akart elköltözni.Összeköltözés után az eddig jól működő szexuális életünk teljesen tönkrement, nem kezdeményezett sokszor eljátszotta hogy amikor én kezdeményeztem lóbálta az ágy mellett a ...át és mondta hogy nah kell?, majd elhúzta, majd megint. ELkezdett egyre kevesebbet figyelni rám, és elkezdte mondogatni hogy a kapcsolat miatt neki kevesebb ideje jut a hobbijaira, ami youtubon autós videók nézése, számítógépes játékok, kinti bütykölés de tényleg minden nap. Abból állt a napunk hogy hazajött, vacsoráztunk, lepihentünk az ágyra max.10 percet majd beült a gép elé, aztán alvás. Előfordult hogy munka után odabújtam hozzá elkezdtem beszélni és beszólt hogy mit csipogsz?nem csipogtad ki magad bent?foglald el magad. Párszor szakított már de pár nap után meggondolta. Én kitartottam mert nagyon szerettem és ragaszkodtam hozzá. Az utolsó 2 szakításkor azt hozta fel indokként hogy a kapcsolat miatt neki nincs ideje a hobbijaira, mert ha ő hazajön és youtubot akar nézni azt fog, ha gép előtt akar ülni ott fog, ha csendben feküdne az ágyon akkor azt fog.Mivel egy szobánk volt csak nem tudtunk elvonulni. Egy hete is kirakott és azt is mondta hogy miattam zsibbad a karja (mert stresszes) és bár szeret az egészsége fontosabb így költözzek el. Hogy tudott így elengedni? Segítsetek.

2023. jan. 19. 08:21
 21/92 anonim ***** válasza:
0%
Ott rontottad el hogy nem estél gyorsan teherbe tőle. Ezt minden nő tudja hogy ha egy férfit meg akarsz tartani magadnak akkor ess tőle teherbe. Akkor várandósan már csak nem rakott volna ki az utcára. Elvetetted volna vele magadat aztán a házasságban már minden férfit be lehet nevelni,csak mindent mindig szóvá kell tenni aztán a béke érdekében szépen fokozatosan leszokik mindenről amit korábban csinált és meg is van oldva minden. Ja és ne legyen szex csak nagyon ritkán, ezzel is idomítod.Legközelebb már okosabb legyél.
2023. jan. 19. 11:31
 22/92 anonim ***** válasza:
100%

Hiába új, pár alkalommal elnezi az ember, hogy YouTube-on lóg, butykol, vagy a telot nyomkodja, de ezt nem lehet a végtelenségig eltűrni.

Te pedig elviselted volna...

A kényszerbeteg dobott ki, mert többre tartja az egészségét fizikailag - zsibbad a karja, mint téged!

Hát nem látod, hogy milyen abszurd az egész?

Azok az emberek, akik addiktívak, vagy le se sz@rják a fejed el kell hagyni!

Mert tök mindegy, hogy egyedül vagy mint szingli vagy vele vagy, mert egyre megy - vele is magányos vagy, ráadásul még hagyod magadat szétalázni és képes lennél visszamenni ( ne tagadd!), mert visszafogadtad már.

Mi ez ha nem jó önénkép és társfüggősség?

Usgyi szakember minél előbb!

2023. jan. 19. 11:35
 23/92 anonim ***** válasza:
88%
Mi a francért vagy vele??
2023. jan. 19. 11:42
 24/92 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó én is érzem hogy nagyon gáz az egész.Az elején amikor szexmegvonással büntetett már akkor éreztem hogy azért csinálja mert nekem nem tetszett az állandó autós videók nézése. Sokszor szex közben is azt nézte. Szakítani akartam de akkor visszakozott kicsinyítette a gondot és változott pár hetekre hónapokra. Akkor rendben volt minden. Majd elkezdett ignorálni balhé, költözz el majd jaj mégse megint jó volt majd megint hideggé vált. Ez azért volt mert függő a szereléstől, youtubtól stb?
2023. jan. 19. 11:46
 25/92 anonim ***** válasza:
25%
21 szerintem egy frusztrált férfi és most itt szemétkedik, mert arctalanul megteheti
2023. jan. 19. 13:04
 26/92 anonim ***** válasza:
92%
Ez azért van, mert nincs tartásod, és kapcsolatfüggő vagy.
2023. jan. 19. 13:09
 27/92 A kérdező kommentje:
Nő vagyok és igaz a történet sajnos.
2023. jan. 19. 13:10
 28/92 anonim ***** válasza:
78%

Elég gáz részedről, hogy ennyire alacsony az önbecsülésed. Nagyon rádférne egy pszichológusi kezelés. Konkrétan lábtörlő módon viselkedsz a pasival, aztán meg felháborodsz, ha úgyis kezel. Illene felnőtt nő létedre megtanulni végre, hogy nem kell mindenáron kapcsolatban maradni bármilyen idiótával. Elég gáz az is, hogy egy ilyen lényt tudsz még mindig szeretni a viselkedése ellenére is. Szóval, te is elég defektes vagy, ahogyan anyuci függő kisfia is. És sértődés helyett gondolkozz el azon, hogy miért viselkedsz te is így. Az csak félmegoldás, ha a másik motivációin gondolkodsz. A sajátodon is illik, mert az sem normális.

2023. jan. 19. 13:21
 29/92 anonim ***** válasza:
0%
ok kérdező. te vagy a megtestesült mintapéldánya a tökéletes félnek. A párod mindenben hibás, te nem. köszönjük!
2023. jan. 19. 13:22
 30/92 anonim ***** válasza:
92%
Szex közben autós videókat néz?????????? Na jó Isten gyere le.... meghaltam
2023. jan. 19. 13:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!