Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Tényleg fontosabb volt neki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg fontosabb volt neki a youtube mint én? Miattam zsibbad a karja?

Figyelt kérdés
Sziasztok,40 éves volt párommal együtt éltünk másfél évet, az anyukájával mert nem akart elköltözni.Összeköltözés után az eddig jól működő szexuális életünk teljesen tönkrement, nem kezdeményezett sokszor eljátszotta hogy amikor én kezdeményeztem lóbálta az ágy mellett a ...át és mondta hogy nah kell?, majd elhúzta, majd megint. ELkezdett egyre kevesebbet figyelni rám, és elkezdte mondogatni hogy a kapcsolat miatt neki kevesebb ideje jut a hobbijaira, ami youtubon autós videók nézése, számítógépes játékok, kinti bütykölés de tényleg minden nap. Abból állt a napunk hogy hazajött, vacsoráztunk, lepihentünk az ágyra max.10 percet majd beült a gép elé, aztán alvás. Előfordult hogy munka után odabújtam hozzá elkezdtem beszélni és beszólt hogy mit csipogsz?nem csipogtad ki magad bent?foglald el magad. Párszor szakított már de pár nap után meggondolta. Én kitartottam mert nagyon szerettem és ragaszkodtam hozzá. Az utolsó 2 szakításkor azt hozta fel indokként hogy a kapcsolat miatt neki nincs ideje a hobbijaira, mert ha ő hazajön és youtubot akar nézni azt fog, ha gép előtt akar ülni ott fog, ha csendben feküdne az ágyon akkor azt fog.Mivel egy szobánk volt csak nem tudtunk elvonulni. Egy hete is kirakott és azt is mondta hogy miattam zsibbad a karja (mert stresszes) és bár szeret az egészsége fontosabb így költözzek el. Hogy tudott így elengedni? Segítsetek.

2023. jan. 19. 08:21
 41/92 anonim ***** válasza:
80%
a kérdező inkább egy seggtörlő, tehát papucs helyett wc papír.
2023. jan. 19. 13:53
 42/92 A kérdező kommentje:
Nem az egész kapcsolat alatt ilyen. Hetekig normális, bújik, kedveskedik.Majd történik valami elkezd visszahúzódni, rideggé válni és ilyenkor eltol magától azokkal amiket leírtam. Végül kirúg
2023. jan. 19. 13:55
 43/92 anonim ***** válasza:
93%

"Könyvelő vagyok egy egyetem"

Ez komoly? Hogy süllyedhetsz le erre a szintre, könyörgöm?

Aranyból van a pasi fsza (kb a zaciban az érne valamit rajta)? Könyvelőként neked a realitások talaján kellene állnod. Ehelyett lemész kutyába és még körül is liheged ezt a mentálisan sérült embert. Nem igaz hogy nem tűnt még fel, hogy vannak a világban még rajta kívül is férfiak akik képesek normálisan viselkedni.

2023. jan. 19. 13:56
 44/92 anonim ***** válasza:
91%
Igen, csak a szokásos. Amikor épp nem aláz meg, nem úgy beszél veled, mint valami utolsó csövessel, amikor nem küld el a francba, akkor azért nagyon-nagyon szeret.
2023. jan. 19. 13:57
 45/92 A kérdező kommentje:
Minden szemétkedése után jött és loholt és elvitt ide-oda.Kedveskedett, figyelmes volt stb. Nem egész végig volt szemét. Periodikusan ismétlődtek a szakaszok. Pár hét boldogság utána beborult, először csak érzelmileg elérhetelenné vált utána beszólogatott, vita közben meg közölte hogy ennyi volt. Nem szólt hozzám napokig utána mégse akar szakítani, nem mondott semmit...és ez ismétlődött az elmúlt fél évben.
2023. jan. 19. 14:02
 46/92 anonim ***** válasza:
89%

Hát akkor minden rendben van, mostmár megnyugodtam, hiszen időnként azért "szeret" téged. Akkor mi a kérdés? Neked ez így teljesen rendben van, hiszen még ott vagy vele ebben a pillanatban is. És ott is maradsz holnap is, meg azután is.

2023. jan. 19. 14:02
 47/92 A kérdező kommentje:
Elköltöztem tőle egy hete
2023. jan. 19. 14:03
 48/92 anonim ***** válasza:
70%

Nahát....meglepő. 🤣De azért visszamennél, ha füttyentene egyet. 😉🤭

2023. jan. 19. 14:05
 49/92 anonim ***** válasza:
94%
Hmmm...most mit is mondjak? Oltárian szégyellem magam az ilyen nők helyett is. Ennyire függeni egy fa..sztól nagyon nagy szégyen.
2023. jan. 19. 14:09
 50/92 anonim ***** válasza:
94%

Az a baj, hogy:

1. Te igazából csak panaszkodni jöttél ide, meg talán bíztál némi önigazolásban, hogy majd valaki megveregeti a válladat, és azt mondja, hogy "minden rendben van".

2. Képtelen vagy összefüggésében látni a dolgokat. (Vagy csak nem akarod... mert így megnyugtatóbb.)

3. Betegesen mentegeted őt. De most akkor döntsd el, hogy mit akarsz! Ha azt, hogy kéthetente kidobjon, meg a lábtörlőjének használjon, akkor hajrá, menj! De akkor minek panaszkodsz? Ha meg nem ezt akarod, akkor ne mentegesd már ilyen betegesen!

Tudod, normális körülmények között az ember nem szakít kéthetente. Normális körülmények között az ember nem csak időszakonként szereti a párját. Normális körülmények között az ember tiszteli és megbecsüli a barátnőjét.

Mindkettőtöknek komoly mentális problémái vannak.

2023. jan. 19. 14:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!