Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Majdnem 12 év együttélés után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Majdnem 12 év együttélés után szerelmes lett másba a párom, mit tennétek?

Figyelt kérdés
18 évesen jöttünk össze, viszonylag fiatalon, nekem ő a második szerelmem. Egyetemre mindketten ugyanabba a városba mentünk és együtt vettünk ki albérletet, 2 hónap után összeköltöztünk, azóta is együtt élünk. Az évek során csak jobb lett a kapcsolatunk, egyáltalán nem érzem azt, hogy mással szeretnék lenni rajta kívül, még ennyi idő után sem. Részemről megvolt teljesen a bizalom irányába, sokszor ő volt a féltékeny 1-1 kollégámra, fiú barátomra teljesen alaptalanul. Nem tudok elképzelni olyan helyzetet, hogy megcsaljam, csak érzelmekkel tudok csókolózni, szeretkezni, amit neki is mondtam. 2 hónapja azonban minden megváltozott, mikor egy nálam fiatalabb ügyfelébe beleszeretett. Azóta is együtt vannak, heti 2-3 alkalommal nála (a lánynál) alszik. Egy egyéjszakás kalandot meg tudtam volna neki bocsájtani, ez a helyzet azonban teljesen más. Nem tudom, meddig fog tartani a kapcsolatuk, de tartok tőle, hogy utána sem lesz köztünk minden a régi. Nem vagyunk házasok, nekem egyáltalán nem fontos az esküvő, nem is vagyok ellene, ő szeretne elvenni a 13. évfordulónk napján, ami közel van a 31. születésnapomhoz, szerinte ez a nap lesz számmisztikailag tökéletes(évekkel ezelőtt ebben maradtunk). Gondolkoztam a szakításon, ami rettentő nehéz lenne, mert a mai napig szerelmes vagyok belé, illetve ő sem szeretné, hogy szétmenjünk. Bármilyen okos tanácsnak örülnék elsősorban olyanoktól, akik voltak már ilyen helyzetben.
2021. ápr. 8. 11:32
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/178 A kérdező kommentje:
Ilyen nem fog sosem előfordulni, ha mégis fejben eljátszok ezzel a gondolattal, akkor biztos nagyon mérges lenne, de sosem emelne kezet rám.
2021. ápr. 8. 17:04
 82/178 anonim ***** válasza:
100%

"azt a szerelmet viszonozzuk, amiről azt gondoljuk, megérdemeltük"

Te ezt érdemled? Egy olyan kapcsolatot, amiben nem tisztelnek, megaláznak? Nem lenne jobb egy olyan, ahol szeretnek is? Nehéz szakítani, de most még fiatal vagy, ennél csak jobbat fogsz találni. Dobd ki a p.icsába és lépj tovább.

2021. ápr. 8. 17:04
 83/178 anonim ***** válasza:
100%
Mi jártunk párterápiára, de közel sem voltunk ilyen helyzetben. Amint felmerült, hogy bajok vannak nem elmentünk mással dugni hanem volt hogy napokat átbeszélgettünk/vitatkoztunk, aztán úgy döntöttünk kérünk segítséget DE MONDOM nem volt 3. személy, mert hiába voltunk nagy szarban nem csaltuk meg egymást, pedig kb ott voltunk, hogy aláírjuk a válási papírokat.
2021. ápr. 8. 17:06
 84/178 anonim ***** válasza:
100%

80

Bárcsak... de a kérdező akkora csicska, hogy úgyis csak kötöget meg sütöget. Amúgy kérdező emlékszel még halványan azokra az időkre, amikor volt önbecsülésed? Amikor magadat értékes embernek gondoltad? Amikor kislányként elképzelted magad mellé a hercegedet? Mit szólna az a kislány, ha most látna? Mint egy félredobott rongyot, akivel minden meg lehet tenni. Nemsokára neked kell lelépned a lakásból amíg a szerelmetes párod intézi az ügyes-bajos dolgait.

2021. ápr. 8. 17:07
 85/178 anonim ***** válasza:
90%

Megadhatnád a párod számát, én nagyon szívesen lennék 4. Vagy ha ráun a szeretőjére akkor 3.

Nekem nem kéne vele törödnőm a szexen és a lelkizésen kívül. A barátnőjét sem sérteném meg. A szeretőmnek pedig meglenne a változatosság.

Ez így teljesen egy ideális. Mindenki a kényelmesebb részt szakíthatja a tortából.

2021. ápr. 8. 17:07
 86/178 anonim ***** válasza:
100%
Még egy kérdés, kérdező: azt esetleg nem tudakoltad meg szíved gyöngyvirágától, hogy ez az állapot szerinte saccperkábé mennyi ideig fog tartani? Vagy ha úgy van évekig háromszögezik? Esetleg együtt mentek majd nyaralni is?
2021. ápr. 8. 17:17
 87/178 anonim ***** válasza:
100%
gondolod azért a gyűrűt leveszi mikor másba teszi?
2021. ápr. 8. 17:17
 88/178 anonim ***** válasza:
14%

Uhhhhhhhh.

Oke, szoval szerintem a kerdezo egy klasszikus poliamor szemely, aki tudja es erzi, hogy a szeretetet el lehet osztani, nem fogom feltetlenul kevesbe szeretni A-t, amiert B-t szeretem. Es tok jo, hogy ilyen is van. Egy-ket embert ismerek, akiknel ez szinten igy menne, csak ok a kapcsolataikat is poli-kent definialjak. Igy szerintem semmi gond. Persze valoszinuleg egyszerubb, ha ez oda-vissza mukodik.

2021. ápr. 8. 17:22
 89/178 anonim ***** válasza:
92%

Figyelj, ha ennyire megakarod tartani ezt hm, férfit, akkor sürgősen taktikát kell váltanod.

Ez a"menj csak, megértem, én addig kiflit sütök meg Dallast nézek"nem pálya. Ezzel csak azt üzened neki, hogy nem baj ha a következő 20 évben 26 szeretőd lesz, ne félj, én 20 év múlva is itthon ülök majd és szó nélkül sütöm a kifliket.

Legközelebb majd az lesz, hogy most elmennek wellnessezni meg most csak egy hétre mentek nyaralni, mert a másik héten Mancival mennek Horvátba, de ugye megérted, hisz te mindig mindent megértesz...

Egy dolog működhet. Ki kell belőle hozni az állatot.

Legközelebb mikor tudod hogy nemsoká indul hozzá, kezdj el készülődni. Vedd fel a legdögösebb ruhád, nézz ki olyan dögösen ahogy csak tudsz.

Nyilván megkérdezi mi van. Ártatlan fejjel vágd oda, hogy semmi különös, mostantól bulizni mész kicsit a csajokkal mikor ő nincs otthon, vagy Józsival találkozol, akit a benzinkúton ismertél meg, de nyugi, nem randi, csak neked is szükséged van rá, hogy többet tapasztalj a világból meg hasonló dumák.

Had járjon az agya Mancika mellett, hogy basszus, lehet épp mással szexel az asszony.

Két kimenetel van:

1. Rájön mekkora barom volt, mit veszíthet, hogy a nyitott kapcsolat nem oké, nem akar elveszíteni

2. Mosolyogva jó szórakozást kíván és bíztat, hogy jó ötlet -ez esetben veszett ügy. Mancit szereti és rég megbeszélték, hogy nemsoká vele fog élni, csak még nem szedte össze a bátorságot, hogy eléd álljon, sajnál téged.

2021. ápr. 8. 17:26
 90/178 anonim ***** válasza:
100%

#89 ezt játszmázásnak híjják!

A kérdező kissé bárgyú ugyan, de korántsem egy nagy stratéga.

2021. ápr. 8. 17:31
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!