Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Majdnem 12 év együttélés után szerelmes lett másba a párom, mit tennétek?
Itt van egy állítólag jó kapcsolat, 12 év, közös lakás, beszélgetés esetleges esküvőről.
Elhiszem, hogy az évek alatt mindenféle előfordul. Elhiszem, hogy van ilyen, hogy az ember esetleg elcsábul, megbotlik. Megértem, hogy korrektbe eléd áll, hogy basszus, itt ez a fiatal lány, baj van, érzek mindenfélét, amit nem kéne, beszéljük meg.
Egyet nem bírok felfogni. Hogy fordul elő egy jó kapcsolatban olyan, hogy egyáltalán az egyik azt meri mondani a másiknak, hogy akkor én most másnál alszom. Sőt, nem csak ma, hanem mostantól 2-3 naponta. A másik meg azt mondja, hogy hát jól van akkor.
Most ez mi? Az én agyi kapacitásomat meghaladja ennek a felfogása, komolyan mondom.
Hogy alakult ez ki? Eléd állt hogy"a 13.tökéletes az esküvőhöz, ja amúgy remélem nem zavar ha ma másik nővel szexelek, sőt, egész éjjel őt fogom ölelni és szuszogni a nyakába? Meg mostantól kb 2-3 naponta ez lesz, de holnap csinálok csirkepaprikást, tudom, hogy szereted".
Te erre mit mondtál mikor először felhozta? Hogy "semmi baj, persze, aludj csak nála."?
Meg nem tudod a csaj tud e rólad. A saját esküvőtök szóba jön meg minden más és nem kérdezel rá, hogy hányadán áll a szeretőjevel, akinél az ideje felét tölti? Mi vaaan?
Te most vagy nagyon ferdítesz, ez a csávó már félig kint van a kapcsolatból, próbál szakítani, te meg könyörögsz, hogy maradjon veled bármi áron, vagy hatalmas troll vagy, mert ilyen a világon nincs ahogy ez itt le van írva.
"sokszor ő volt a féltékeny 1-1 kollégámra, fiú barátomra teljesen alaptalanul."
Biztos jó szívvel engedett el. Amúgy az neked házisárkány mentalitás, hogy nem engedem el a szeretőjéhez heti többször? Hát akkor vállalom ezt a titulust. Kicsit vicces, hogy te ezt egyáltalán összehasonlítod egy házibulival vagy barátnőknél alvásnál. Azok természetes dolgok, ez meg nem. Értsd már meg, hogy itt nincs bizalom kettőtök közt már rég. Hiába volt elvileg jó az a 12 év - én már ebben is kételkedek, ha neki annyira jó lett volna veled nem aludna heti többször más nőnél. Egy álomképet kergetsz. Az egyetlen értelmes irományod eddig a szakember, de arra neked lenne szükséged, méghozzá most azonnal.
Igazából nem tudom mi célja volt ennek a kérdésnek, szerintem te is tudod belül hogy mit kéne csinálni csak tagadásban élsz, mert gyenge vagy. Ahhoz erő kéne, hogy a sarkadra állj és egyszer az életben kiállj magadért. Aki hagyja, hogy úgy kezeljék mint egy rongyot, az tényleg csak felmosásra való. Akkor mit fogsz csinálni, ha a pasid a szeretőjét választja minden áldozatod ellenére?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!