Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Majdnem 12 év együttélés után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Majdnem 12 év együttélés után szerelmes lett másba a párom, mit tennétek?

Figyelt kérdés
18 évesen jöttünk össze, viszonylag fiatalon, nekem ő a második szerelmem. Egyetemre mindketten ugyanabba a városba mentünk és együtt vettünk ki albérletet, 2 hónap után összeköltöztünk, azóta is együtt élünk. Az évek során csak jobb lett a kapcsolatunk, egyáltalán nem érzem azt, hogy mással szeretnék lenni rajta kívül, még ennyi idő után sem. Részemről megvolt teljesen a bizalom irányába, sokszor ő volt a féltékeny 1-1 kollégámra, fiú barátomra teljesen alaptalanul. Nem tudok elképzelni olyan helyzetet, hogy megcsaljam, csak érzelmekkel tudok csókolózni, szeretkezni, amit neki is mondtam. 2 hónapja azonban minden megváltozott, mikor egy nálam fiatalabb ügyfelébe beleszeretett. Azóta is együtt vannak, heti 2-3 alkalommal nála (a lánynál) alszik. Egy egyéjszakás kalandot meg tudtam volna neki bocsájtani, ez a helyzet azonban teljesen más. Nem tudom, meddig fog tartani a kapcsolatuk, de tartok tőle, hogy utána sem lesz köztünk minden a régi. Nem vagyunk házasok, nekem egyáltalán nem fontos az esküvő, nem is vagyok ellene, ő szeretne elvenni a 13. évfordulónk napján, ami közel van a 31. születésnapomhoz, szerinte ez a nap lesz számmisztikailag tökéletes(évekkel ezelőtt ebben maradtunk). Gondolkoztam a szakításon, ami rettentő nehéz lenne, mert a mai napig szerelmes vagyok belé, illetve ő sem szeretné, hogy szétmenjünk. Bármilyen okos tanácsnak örülnék elsősorban olyanoktól, akik voltak már ilyen helyzetben.
2021. ápr. 8. 11:32
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/178 anonim ***** válasza:
100%

Itt van egy állítólag jó kapcsolat, 12 év, közös lakás, beszélgetés esetleges esküvőről.

Elhiszem, hogy az évek alatt mindenféle előfordul. Elhiszem, hogy van ilyen, hogy az ember esetleg elcsábul, megbotlik. Megértem, hogy korrektbe eléd áll, hogy basszus, itt ez a fiatal lány, baj van, érzek mindenfélét, amit nem kéne, beszéljük meg.

Egyet nem bírok felfogni. Hogy fordul elő egy jó kapcsolatban olyan, hogy egyáltalán az egyik azt meri mondani a másiknak, hogy akkor én most másnál alszom. Sőt, nem csak ma, hanem mostantól 2-3 naponta. A másik meg azt mondja, hogy hát jól van akkor.

Most ez mi? Az én agyi kapacitásomat meghaladja ennek a felfogása, komolyan mondom.

Hogy alakult ez ki? Eléd állt hogy"a 13.tökéletes az esküvőhöz, ja amúgy remélem nem zavar ha ma másik nővel szexelek, sőt, egész éjjel őt fogom ölelni és szuszogni a nyakába? Meg mostantól kb 2-3 naponta ez lesz, de holnap csinálok csirkepaprikást, tudom, hogy szereted".

Te erre mit mondtál mikor először felhozta? Hogy "semmi baj, persze, aludj csak nála."?

Meg nem tudod a csaj tud e rólad. A saját esküvőtök szóba jön meg minden más és nem kérdezel rá, hogy hányadán áll a szeretőjevel, akinél az ideje felét tölti? Mi vaaan?

Te most vagy nagyon ferdítesz, ez a csávó már félig kint van a kapcsolatból, próbál szakítani, te meg könyörögsz, hogy maradjon veled bármi áron, vagy hatalmas troll vagy, mert ilyen a világon nincs ahogy ez itt le van írva.

2021. ápr. 9. 00:26
 112/178 A kérdező kommentje:
Legelső alkalommal, mikor előállt azzal, hogy vele szeretne aludni, akkor teljesen ledöbbentem, se köpni, se nyelni nem tudtam, úgy emlékszem annyit bírtam kinyögni, hogy te tudod. Attól, hogy a párom, még nem a tulajdonom, szabadon eldöntheti, hogy mit szeretne tenni. Ha nem engedem el, akkor azzal az ürüggyel, hogy egy barátjánál alszik, simán elmehetne a lányhoz titokban, ez még rosszabb lenne, így legalább tudom, hogy kivel és hol van. Borzasztó érzés, olyan, mint a legszörnyűbb rémálom, aminek remélem mihamarabb vége szakad. Az esküvőnk idejében még az eljegyzéskor megállapodtunk, azóta néha utal rá annyival, hogy jövőre már a feleségem leszel. Neki ez sokkal fontosabb, mint nekem. Hétvégén fogunk beszélni hosszan, minden kérdésem felteszem neki, ami az új kapcsolata kapcsán felmerült bennem, többek közt azt is, hogy a lánynak beszélt-e rólam, tudja-e, hogy vagyok. Eddig nagyon minimálisat beszéltünk róla, így próbálom magamat védeni, de tudom, hogy kettőnk érdekében muszáj ezt a diskurzust megejteni mielőbb.
2021. ápr. 9. 06:29
 113/178 anonim ***** válasza:
100%
Te tényleg tiszta hülye vagy 😂
2021. ápr. 9. 06:36
 114/178 anonim ***** válasza:
100%
És még mindig etetitek.....
2021. ápr. 9. 07:43
 115/178 anonim ***** válasza:
100%
És neked komolyan az a legfontosabb kérdésed ebben a helyzetben, hogy a szerető tud-e rólad? Meg milyen kérdéseket akarsz még neki feltenni? Nem szeretnéd esetleg választás elé állítani, hogy kezdhess végre te is valamit a romokban heveő önbecsüléseddel és elkezdhess élni egy emberhez méltó életet? A szerelem egyébként önző, akit szeretünk nem engedjük el máshoz. Egy hosszú párkapcsolat nagyon sok lemondással jár, nem csinálok ilyet azzal akit szeretek, mint a te drágalátos párod. De olyat se csinál szerintem senki, mint amit te. Én benne vagyok egy 10 éves kapcsolatban 16 éves korom óta és biztos vagyok benne, hogy nem nyelném ezt le, de még ennek a huszadrészét se. Ha vége is lesz a szeretősdinek ezen túl hogy fogsz benne bízni? Mi garancia van arra, hogy ez nem fog a jövő hónapban is megtörténni? Ilyet tényleg csak azzal lehet csinálni, aki hagyja. Te jelenleg úgy viselkedsz, mint a női nem szégyene. És nem értjük, hogy ez neked miért jó, amikor semmi okod nincs rá. Se ház, se hitel, se gyerek, semmi. Szeretet meg szerelem sincs, egy halott kapcsolatért szenvedsz. De biztos finomakat főz a pasid. Az esküvő is nagyon nagy buli lesz, jön a szerető is? Csak nehogy ő legyen az ara, te meg a vendég, valszeg őt is azzal kábítja, hogy ott fog hagyni.
2021. ápr. 9. 07:43
 116/178 A kérdező kommentje:
Nem, természetesen rengeteg kérdésem van, nem csak az, hogy tud-e rólam a lány. A mi kapcsolatunkban alapvető, hogy megadjuk a másiknak a szabadságot, kell a külön töltött idő is néha. Ő sem szólt semmi rosszat, ha egy barátnőmnél aludtam vagy fiú barátaimmal mentem bulizni/házibuliba (nyilván nem a mostani járványhelyzet idején), ugyanez visszafelé is működött. Ha házisárkány mentalitással rendelkeznék, akkor biztos vagyok benne, hogy nem merte volna elmondani, hogy van valakije, maximum titokban csalna. Nagyon sokat gondolkodtam azon, hogy fog helyreállni köztünk a bizalom, ez lesz a legkeményebb dió, úgy gondolom ehhez szakember segítségét kell kérjük. Az biztos nem megoldás, hogy pár évvel később is felhánytorgatom neki, hogy mit tett egykor. Közös hitelünk, illetve macskánk van, írtam egy korábbi válaszomban. Finomakat főz, ahogy én is, közösen is nagyon szeretünk különlegesebb főzni, de csak emiatt nem maradnék vele. Az esküvő terveink szerint egzotikus helyen lesz, és kizárólag 2 tanú, valamint szüleink, testvéreink lesznek jelen, majd itthon tartunk egy nagyobb bulit.
2021. ápr. 9. 07:59
 117/178 anonim ***** válasza:
100%
Szóval az esküvőn kevesebben lesznek mint az ágyában egy hétköznap? Zsír.
2021. ápr. 9. 08:07
 118/178 A kérdező kommentje:
Nem, a terveink szerint összesen 12-en leszünk.
2021. ápr. 9. 08:11
 119/178 anonim ***** válasza:
100%

"sokszor ő volt a féltékeny 1-1 kollégámra, fiú barátomra teljesen alaptalanul."

Biztos jó szívvel engedett el. Amúgy az neked házisárkány mentalitás, hogy nem engedem el a szeretőjéhez heti többször? Hát akkor vállalom ezt a titulust. Kicsit vicces, hogy te ezt egyáltalán összehasonlítod egy házibulival vagy barátnőknél alvásnál. Azok természetes dolgok, ez meg nem. Értsd már meg, hogy itt nincs bizalom kettőtök közt már rég. Hiába volt elvileg jó az a 12 év - én már ebben is kételkedek, ha neki annyira jó lett volna veled nem aludna heti többször más nőnél. Egy álomképet kergetsz. Az egyetlen értelmes irományod eddig a szakember, de arra neked lenne szükséged, méghozzá most azonnal.

Igazából nem tudom mi célja volt ennek a kérdésnek, szerintem te is tudod belül hogy mit kéne csinálni csak tagadásban élsz, mert gyenge vagy. Ahhoz erő kéne, hogy a sarkadra állj és egyszer az életben kiállj magadért. Aki hagyja, hogy úgy kezeljék mint egy rongyot, az tényleg csak felmosásra való. Akkor mit fogsz csinálni, ha a pasid a szeretőjét választja minden áldozatod ellenére?

2021. ápr. 9. 08:12
 120/178 anonim ***** válasza:
100%
Annyira ostoba vagy. Te már azon gondolkozol hogy fogjátok helyrehozni a kapcsolatotokat. Miközben ő pont most szrja telibe azt a kapcsolatot. Nem látod hogy ő nem akarja helyrehozni?
2021. ápr. 9. 08:38
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!