Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Majdnem 12 év együttélés után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Majdnem 12 év együttélés után szerelmes lett másba a párom, mit tennétek?

Figyelt kérdés
18 évesen jöttünk össze, viszonylag fiatalon, nekem ő a második szerelmem. Egyetemre mindketten ugyanabba a városba mentünk és együtt vettünk ki albérletet, 2 hónap után összeköltöztünk, azóta is együtt élünk. Az évek során csak jobb lett a kapcsolatunk, egyáltalán nem érzem azt, hogy mással szeretnék lenni rajta kívül, még ennyi idő után sem. Részemről megvolt teljesen a bizalom irányába, sokszor ő volt a féltékeny 1-1 kollégámra, fiú barátomra teljesen alaptalanul. Nem tudok elképzelni olyan helyzetet, hogy megcsaljam, csak érzelmekkel tudok csókolózni, szeretkezni, amit neki is mondtam. 2 hónapja azonban minden megváltozott, mikor egy nálam fiatalabb ügyfelébe beleszeretett. Azóta is együtt vannak, heti 2-3 alkalommal nála (a lánynál) alszik. Egy egyéjszakás kalandot meg tudtam volna neki bocsájtani, ez a helyzet azonban teljesen más. Nem tudom, meddig fog tartani a kapcsolatuk, de tartok tőle, hogy utána sem lesz köztünk minden a régi. Nem vagyunk házasok, nekem egyáltalán nem fontos az esküvő, nem is vagyok ellene, ő szeretne elvenni a 13. évfordulónk napján, ami közel van a 31. születésnapomhoz, szerinte ez a nap lesz számmisztikailag tökéletes(évekkel ezelőtt ebben maradtunk). Gondolkoztam a szakításon, ami rettentő nehéz lenne, mert a mai napig szerelmes vagyok belé, illetve ő sem szeretné, hogy szétmenjünk. Bármilyen okos tanácsnak örülnék elsősorban olyanoktól, akik voltak már ilyen helyzetben.
2021. ápr. 8. 11:32
 141/178 anonim ***** válasza:
100%
Ja, végülis heti többször megy privátra :D bocsi, de ezt nem tudtam kihagyni.
2021. ápr. 10. 18:58
 142/178 anonim ***** válasza:
100%
Ez mar muszaj, hogy kamu legyen :D. Ebben a kapcsolatban egy SMS az privát szfera, de a pasi f..sza az nem :'D. Kész vagyok.
2021. ápr. 10. 18:59
 143/178 anonim ***** válasza:
100%
Nem mer beleolvasni, mert fosik mit találna. Azt hiszi róla csak szépeket mesél a szeretőnek a lovagja, szeretne megmaradni ebben a téveszmében. Nem a bókoktól fél, hanem hogy le lesz írva mennyire a p*cse ki van Jancsikának a megalázkodó csicska nőjétől. Vagy ami még rosszabb: nem is tud róla a másik nő 🤭 Kivi lennék mit tud ez a pasi, hogy két nőt hülyít ilyen formában.
2021. ápr. 10. 18:59
 144/178 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy azt honnan tudod, hogy a nő tud rólad egyáltalán? Kevesen szeretik ilyen szenvedélyesen a megaláztatást, mint te, ő lehet azt hiszi egy boldog párkapcsolat küszöbén áll. Az igazság csak egy gombnyomásra van tőled.
2021. ápr. 10. 19:13
 145/178 anonim ***** válasza:
100%
Biztos aranyból van a f#sza.
2021. ápr. 10. 19:15
 146/178 A kérdező kommentje:
Feltettem neki ezt a kérdést is, tud rólam a lány, bár azt hazudta neki, hogy nyitott kapcsolatban élünk, ami nem fedi a valóságot, rettentő mód fájt ezt hallanom. A telefon nem használaton kívüli, hanem a magántelefonja, azt használja a mindennapokban a céges telefonja mellett. Az együtt töltött csodás évek, megannyi szép emlék, a kiegyensúlyozott szexuális életünk, az iránta érzett szerelmem tart mellette. Racionálisan végiggondolva szólnak érvek a szakítás mellett, de nem tudnék ilyen kérdésben nem érzelmi alapon dönteni.
2021. ápr. 10. 20:51
 147/178 anonim ***** válasza:
100%

Félig azért igaza volt, mert ő nyitott kapcsolatban él veled.

Vele maradhatsz érzelmi alapon azért, mert annyi csodát átéltetek eddig együtt stb.stb, de ő akkor is belesz@rt ebbe a csodába, bárhonnan is nézed. Sőt a közös jövőtökbe is csúnyán belerondított. Majd ha már elmúlik benned a pánik attól, hogy egyedül maradhatsz, rájössz, hogy többet érsz ennél, és akkor fog felfordulni a gyomrod már attól is, ha csak hozzád ér.

2021. ápr. 10. 21:38
 148/178 anonim ***** válasza:
91%
Hogy lehet kiegyensúlyozott a szexuális életetek, amikor rendszeresen más nőbe is belemártja a farkát?
2021. ápr. 10. 21:46
 149/178 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy kérdező ha már szex, nem változott meg a szexuális életetek a szeretőzés mellett? Tudom írtad nem gondolsz a másik nő punciváladékaira, szóval ugyanúgy kívánod a párod mint eddig? Közben nem jut eszedbe a nő, hogy biztos vele is ezt csinálja? A párod is ugyanannyit akar szexelni veled mint korábban?

/148 téged véletlenül lepontoztalak, de ha írsz még jóváteszem :D/

2021. ápr. 10. 21:52
 150/178 anonim ***** válasza:
100%
Szülj neki még egy gyereket is légyszi.
2021. ápr. 10. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!