Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Majdnem 12 év együttélés után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Majdnem 12 év együttélés után szerelmes lett másba a párom, mit tennétek?

Figyelt kérdés
18 évesen jöttünk össze, viszonylag fiatalon, nekem ő a második szerelmem. Egyetemre mindketten ugyanabba a városba mentünk és együtt vettünk ki albérletet, 2 hónap után összeköltöztünk, azóta is együtt élünk. Az évek során csak jobb lett a kapcsolatunk, egyáltalán nem érzem azt, hogy mással szeretnék lenni rajta kívül, még ennyi idő után sem. Részemről megvolt teljesen a bizalom irányába, sokszor ő volt a féltékeny 1-1 kollégámra, fiú barátomra teljesen alaptalanul. Nem tudok elképzelni olyan helyzetet, hogy megcsaljam, csak érzelmekkel tudok csókolózni, szeretkezni, amit neki is mondtam. 2 hónapja azonban minden megváltozott, mikor egy nálam fiatalabb ügyfelébe beleszeretett. Azóta is együtt vannak, heti 2-3 alkalommal nála (a lánynál) alszik. Egy egyéjszakás kalandot meg tudtam volna neki bocsájtani, ez a helyzet azonban teljesen más. Nem tudom, meddig fog tartani a kapcsolatuk, de tartok tőle, hogy utána sem lesz köztünk minden a régi. Nem vagyunk házasok, nekem egyáltalán nem fontos az esküvő, nem is vagyok ellene, ő szeretne elvenni a 13. évfordulónk napján, ami közel van a 31. születésnapomhoz, szerinte ez a nap lesz számmisztikailag tökéletes(évekkel ezelőtt ebben maradtunk). Gondolkoztam a szakításon, ami rettentő nehéz lenne, mert a mai napig szerelmes vagyok belé, illetve ő sem szeretné, hogy szétmenjünk. Bármilyen okos tanácsnak örülnék elsősorban olyanoktól, akik voltak már ilyen helyzetben.
2021. ápr. 8. 11:32
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/178 anonim ***** válasza:
100%
Szerelmes lett másba, és hetente többször nála alszik? És te ezt eltűröd, és esküvőt tervezel? Ne tedd ezt magaddal, ne alázkodj meg! Szakíts, és kezdj új életet, hidd el nem olyan nehéz, mint amilyennek most tűnik ez a döntés.
2021. ápr. 8. 11:35
 2/178 anonim ***** válasza:
99%
Mi? Hogy még nem szakítottal vele? Ne alazd már meg magadat ennyire. A faszi nyíltan azon van, hogy éppen atcsüngje magát egyik nemi szervrol a másikra, te meg ilyeneken tanakodsz itt. Könyörgöm...! A faszi már szakított veled, csak nem meri kimondani, mert egy gyáva f..sz.
2021. ápr. 8. 11:38
 3/178 anonim ***** válasza:
97%
Úristen csajszi... hetente többször más nőnél alszik, hahó! Aki szeret, az nem tesz veled ilyet. Azonnal szakítani kell, vagy tönkreteszed az életed. Még van pofája házasságot tervezni veled, amikor más nőt kúrogat. Felfoghatatlan. Ennél egyedül lenni is sokkal jobb. Tudom nehéz, ha szereted, de ennyire nem hagyhatod magad eltaposni és megalázni. Még simán van esélyed találni egy rendes pasit, mert a mostani egy takony.
2021. ápr. 8. 11:40
 4/178 anonim ***** válasza:
99%
És ezt egy csávó képes egy felnőtt nő torkán lenyomni... hogy ez normális... és ez meg esküvőt tervez vele. Atya isten, nagy bajok vannak itt.
2021. ápr. 8. 11:41
 5/178 anonim ***** válasza:
98%

"mert a mai napig szerelmes vagyok belé, illetve ő sem szeretné, hogy szétmenjünk. "

Nem akarom megkérdőjelezni az érzéseidet, biztos, hogy kötődsz hozzá, de igazán, őszinte szeretettel olyat nem lehet szeretni, aki megcsal, megaláz, semmibe vesz téged. Mert ezt teszi. Inkább csak a megszokás miatt nem szakítasz vele szerintem, de szólj ha tévedek.

Persze, hogy ő sem szeretné, hogy szétmenjetek, hiszen így két nő is eltűri neki, hogy van mellette más. (Amennyiben a szeretője egyáltalán tud a kapcsolatotokról.) Nem tekint titeket másnak, mint két ingyen p*nciba, akibe ráadásul rendszeresen be lehet dugni. Tudom, hogy fáj, amit írok, de bízom benne, hogy ettől észhez térsz, és nem szolgálod ki többé ezt a... képződményt.

2021. ápr. 8. 12:07
 6/178 anonim ***** válasza:
98%

Két megoldás van.

Nyitott kapcsolat és akkor engeded neki, hogy megélje az ilyen vágyait vagy ha nem bírod akkor inkább szakíts vele. Én megértem, hogy nem tudsz érzelmek nélkül lenni valakivel mert én is ilyen vagyok ezért látom a helyzet nehézségeit, de sajnos ez a két választási lehetőséged van. Ne tedd tönkre magad lelkileg.

2021. ápr. 8. 12:12
 7/178 A kérdező kommentje:
Azt becsülöm benne, hogy nem hazudozott, nem lebukott, hanem kerek perec megmondta, hogy mi a helyzet. 4 éve eljegyzett, pontosabban egy nyaralásunkon vettünk egy-egy gyűrűt, azt azóta is hordja, hordom, így a lány is sejtheti, hogy nem egyedülálló, ha nem is beszéltek direktben róla. Nem vagyok ingyenp.nci, a házimunkát mindig megosztottuk egymás között, ez most sincs másként, kisebb szívességeket is megtesz nekem, biztos vagyok abban, hogy valamilyen szinten még ő is szeret. Azok az esték viszont pokoliak, mikor tudom, hogy megy a lányhoz, és nem alszik itthon.
2021. ápr. 8. 12:17
 8/178 anonim ***** válasza:
99%
Hát jó nagy hülye vagy. Nem is sajnállak.
2021. ápr. 8. 12:20
 9/178 anonim ***** válasza:
99%

#7 Akkor nem vagy ingyen p*nci. Tudod, a házimunka megosztása alap. Nem azért csináljuk, mert anyánk vagy a párunk megkér rá, hanem azért, mert szeretnénk rendben tartani a környezetünket, és nem a szemétdomb tetején uralkodni. Ezáltal a párod részéről is alapdolognak tartom, ezért nem kellene előtte leborulnod. Ez kicsit olyan, mintha azt írtad volna, hogy "nem vagyok ingyenp*nci, mert fele-fele arányban fizetünk lakbért."

Dönts úgy, ahogy szeretnél, én nem szólok bele. Csak feltettél egy kérdést, én meg leírtam a gondolataimat.

2021. ápr. 8. 12:22
 10/178 anonim ***** válasza:
98%
Ha jól értem, tulajdonképpen eldöntötted, hogy hiába szenvedsz így, vele maradsz. Azt hiszem, így nem sok esélyünk van tanácsot adni... hidd el, meg fogod bánni, ha benne maradsz ebben a kapcsolatban, sőt, mindketten bánni fogjátok, egészen addig, amíg a pasi végleg a másikat választja, sokkal nagyobb sebeket ejtve rajtad, önbizalmad nulla lesz, a következő kapcsolatodban bizalmatlan leszel, stb. Tényleg ez kell neked?
2021. ápr. 8. 12:28
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!