Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Majdnem 12 év együttélés után szerelmes lett másba a párom, mit tennétek?
"mert a mai napig szerelmes vagyok belé, illetve ő sem szeretné, hogy szétmenjünk. "
Nem akarom megkérdőjelezni az érzéseidet, biztos, hogy kötődsz hozzá, de igazán, őszinte szeretettel olyat nem lehet szeretni, aki megcsal, megaláz, semmibe vesz téged. Mert ezt teszi. Inkább csak a megszokás miatt nem szakítasz vele szerintem, de szólj ha tévedek.
Persze, hogy ő sem szeretné, hogy szétmenjetek, hiszen így két nő is eltűri neki, hogy van mellette más. (Amennyiben a szeretője egyáltalán tud a kapcsolatotokról.) Nem tekint titeket másnak, mint két ingyen p*nciba, akibe ráadásul rendszeresen be lehet dugni. Tudom, hogy fáj, amit írok, de bízom benne, hogy ettől észhez térsz, és nem szolgálod ki többé ezt a... képződményt.
Két megoldás van.
Nyitott kapcsolat és akkor engeded neki, hogy megélje az ilyen vágyait vagy ha nem bírod akkor inkább szakíts vele. Én megértem, hogy nem tudsz érzelmek nélkül lenni valakivel mert én is ilyen vagyok ezért látom a helyzet nehézségeit, de sajnos ez a két választási lehetőséged van. Ne tedd tönkre magad lelkileg.
#7 Akkor nem vagy ingyen p*nci. Tudod, a házimunka megosztása alap. Nem azért csináljuk, mert anyánk vagy a párunk megkér rá, hanem azért, mert szeretnénk rendben tartani a környezetünket, és nem a szemétdomb tetején uralkodni. Ezáltal a párod részéről is alapdolognak tartom, ezért nem kellene előtte leborulnod. Ez kicsit olyan, mintha azt írtad volna, hogy "nem vagyok ingyenp*nci, mert fele-fele arányban fizetünk lakbért."
Dönts úgy, ahogy szeretnél, én nem szólok bele. Csak feltettél egy kérdést, én meg leírtam a gondolataimat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!