Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye nem a szakítás az egyedüli jó lehetőség? Nagyon szeretem a barátomat akivel 3eve vagyok együtt es együtt is élünk. Viszont nem vagyok bele szerelmes masok is tetszenek.
Azt te érzed, hogy tudsz-e vele így együtt élni. Esetleg próbáld előhozni a régi érzelmeket, hátha az segít.
A nagy szerelem átalakulhat szeretetté ami lehet ugyanolyan erős. Ha viszont úgy gondolod már nem akarsz vele lenni akkor zárd le addig amíg nincs harmadik a részedről.
Engem így árult el az exem, a részéről nem volt szerelem, ezért inkább megcsalt aztán amikor biztos volt a következő kapcsolata akkor szakított.
Te csak megszokásból vagy vele...
Nagyon maximum is csak barátilag szereted.
Szóval kb olyan mint egy rokon.
Bármit is csinálsz az lehet, hogy neked jó lesz.
DE! Neki hazudsz, és átvered, és kihasználod.
Nem jó vele a szex, nem szereted, mással akarsz lenni. Őszintén, szerinted mi marad a szakításon kívül?
Ő tudja, hogy neked nem jó a szex? Próbáltok javítani?
Nem vagy szerelmes bele, mások tetszenek, mellesleg a szex sem jó. Szerintem a szakítás lenne a legjobb választás számodra.
Egyébként már teljesen együtt éltek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!