Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Új lakást venni vagy várni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Új lakást venni vagy várni a lehetőségre csak szerintem hülyeség?

Figyelt kérdés
Ha adott mindkettőnknek egy-egy lakás, de különböző városban. Mondták azt "ők máshoz nem költöznének és csakis közösen". Ha most nem tudunk és nem is akarunk közös lakást venni, akkor nem egyértelműbb az egyikünkhöz költözni? Mi értelme lenne kivenni egy közös albérletet kivenni és a másik lakást kiadni? Inkább közössé kellene tenni a meglévő lakást.
2017. ápr. 3. 21:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Egyetértek veled Kérdező.
2017. ápr. 3. 21:10
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, én is magammal. :) Miben értesz egyet?
2017. ápr. 3. 21:11
 3/11 anonim ***** válasza:
Nekem ez nem igazán világos kérdés!
2017. ápr. 3. 21:12
 4/11 A kérdező kommentje:
Mi nem világos?
2017. ápr. 3. 21:15
 5/11 Ypszilon1980 ***** válasza:
Ha van lakás, akkor miért költenétek albérletbe egy csomó pénzt feleslegesen? Szerintem jól gondolkodsz. De van, aki azt csinálja, hogy kiadja a sajátját és elmegy albérletbe.
2017. ápr. 3. 21:28
 6/11 A kérdező kommentje:
Lenen ebből is nyereség, mert jól ki tudnám adni. De minek? Igény szerint van berendezve, + 10milliót öltem bele.
2017. ápr. 3. 21:43
 7/11 Missi_Key ***** válasza:
Mert mi van ha szétmentek, és aki beköltözött (pl te) nem lehet kipaterolnu.
2017. ápr. 4. 03:28
 8/11 anonim ***** válasza:
Ez attól függ hol akartok élni együtt. Ha az egyik városban ahol van lakás akkor oda költözzetek a másikat adjátok ki. Ha egy harmadik városba akkor ott vegyetek ki albérletet és a másik kettőt adjátok ki.
2017. ápr. 4. 09:36
 9/11 anonim ***** válasza:

"Adott a lakás"

tulajdonjog ? 100% terhelt ? bérelt lakás ? saját vagy önkormányzat ? szívességből használt és rokoné ?

Szóval:

tehermentesek a lakások ? pl a tied igen és Budapesten van, az övé meg ér most 10 milliót Békésben, és van rajta 8 millió tőke + 12 millió előre látható kamat 35 évre ?

Pl hozzád költöztök, születik 1 vagy 2 gyerek, a másik lakás meg elúszik valami miatt, sőt fizetnivaló marad utána.

Aztán szétmentek a gondok miatt, ő a két gyerekkel marad, te meg nézhetsz fedél után.

Szóval gondold át ezt még egyszer, meg adj több infót.

Reálisnak és minimál kockázatúnak az látszik, hogy béreltek egy harmadikat, a kettőt meg kiadjátok. anyagilag így jó esetben gyarapodtok, tudtok félretenni, és jó munkahelyért is könnyen költözhettek.

Ha meg szétemnnétek, akkor mindenki mehet, amerre akar, vagy maradhat a bérelt lakásban.

2017. ápr. 5. 15:32
 10/11 A kérdező kommentje:
Azt hittem egyértelmű hogy saját lakás. Anno kp-ben egyben kifizettük. Gyerek meg nem lesz.
2017. ápr. 5. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!