Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem nem normális ez a kapcsolat?
A barátnőm 16 èves,nem olyan sokára 17 lesz..lassan fèl ève van együtt egy 30 èves fèrfival..Nekem kezdettől nem szimpi a csávó ès ezt a barátnőmnek is megmondtam aki termèszetesen jól besèrtődött...Azóta már kibèkültünk,ès az újabb agymenès az,hogy a barátnőm odaköltözik a fickóhoz hamarosan..a szüleit nem nagyon izgatta soha a lány,ezt is megengedtèk neki mint mindent.. Èn viszont nem akarom hogy a barátnőm ilyen buta döntèst hozzon,de sehogy sem tudok hatni rá..:(
Szerintetek mit tegyek vagy mondjak neki? Köszönöm ha valaki válaszol:)
Köszönöm a gyors választ!:)
Mások is ugyanezt mondták amit te,de èn nem akarom hogy pofára essen,mert tènyleg règ óta jóban vagyunk es testvèremkènt szeretem őt..:( de valószínű nem lesz más választásom mint hagyni..
A szülei mindig is ilyenek voltak kiskorunktól kezdve..a "Pènz van akkor minden van" alapon èlnek gyakorlatilag ès mindent megengednek szóval számomra ez nem újdonság
Nézd, az embereket nem lehet a sahát hülyeségüktől megóvni. Értem, hogy jót akarsz neki, de úgy tűnik, ezt neki kell megtapasztalnia.
A férfi nagyon gáz, a szülei meg nem tudom, hova tették a szülői szigorukat, de te semmit sem tudsz tenni.
Köszönöm a válaszokat.:)
Akkor ezek szerint mindenki egyetèrt velem ès jól látom a dolgokat..Amikor közölte hogy lassan odaköltözik a csávóhoz meg hogy lehet mèg a sulit is otthagyja körülbelül lehidaltam..elgondolkodtam hogy most tènyleg ő ennyire buta vagy a csávó tudja ilyen szinten befolyásolni:(
Úgy sajnálom hogy ez törtènikès semmit nem tudok tenni hogy megakadályozzam..de úgy látom neki kell koppanni hogy rájöjjön a dologra :(
Köszönöm nektek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!