Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Csak szerintem nem normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem nem normális ez a kapcsolat?

Figyelt kérdés

A barátnőm 16 èves,nem olyan sokára 17 lesz..lassan fèl ève van együtt egy 30 èves fèrfival..Nekem kezdettől nem szimpi a csávó ès ezt a barátnőmnek is megmondtam aki termèszetesen jól besèrtődött...Azóta már kibèkültünk,ès az újabb agymenès az,hogy a barátnőm odaköltözik a fickóhoz hamarosan..a szüleit nem nagyon izgatta soha a lány,ezt is megengedtèk neki mint mindent.. Èn viszont nem akarom hogy a barátnőm ilyen buta döntèst hozzon,de sehogy sem tudok hatni rá..:(

Szerintetek mit tegyek vagy mondjak neki? Köszönöm ha valaki válaszol:)

2016. nov. 3. 15:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
97%
Majd saját tapasztalataiból tanul. Megmondani úgysem mondhatod meg, mit csináljon, hagyd rá. Van, akinek kell pár pofára esés. Viszont a szüleit nem értem...
2016. nov. 3. 15:17
 2/11 anonim ***** válasza:
96%
1# nek igaza van, neki kell rájönnie. Úgy sem tudod neki megmagyarázni. A pasi meg szégyellje magát, hogy kislányokra bukik felnőtt férfi létére. A szüleivel meg nem tudom mi van. Gondolom ők is tudják hogy ha tiltják akkor csak rosszabb lesz.
2016. nov. 3. 15:22
 3/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors választ!:)

Mások is ugyanezt mondták amit te,de èn nem akarom hogy pofára essen,mert tènyleg règ óta jóban vagyunk es testvèremkènt szeretem őt..:( de valószínű nem lesz más választásom mint hagyni..

A szülei mindig is ilyenek voltak kiskorunktól kezdve..a "Pènz van akkor minden van" alapon èlnek gyakorlatilag ès mindent megengednek szóval számomra ez nem újdonság

2016. nov. 3. 15:22
 4/11 anonim ***** válasza:
95%

Nézd, az embereket nem lehet a sahát hülyeségüktől megóvni. Értem, hogy jót akarsz neki, de úgy tűnik, ezt neki kell megtapasztalnia.

A férfi nagyon gáz, a szülei meg nem tudom, hova tették a szülői szigorukat, de te semmit sem tudsz tenni.

2016. nov. 3. 15:27
 5/11 anonim ***** válasza:
94%
Tévedés, az a lány már nem a barátnőd :D
2016. nov. 3. 15:28
 6/11 anonim ***** válasza:
87%
Nem lenne amúgy sok ez a korkülönbség, köztünk is ennyi van a barátommal, de én már 24 éves vagyok, a barátom 36.
2016. nov. 3. 15:35
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Tudom mit érzel, én tesómat szerettem volna észhez téríteni, de rájöttem hogy úgyis csak én lennék a rossz. Persze most már ő is belátja, hogy katasztrófa volt az előző pasija. Most már egy szimpatikus sráccal jár. Tudja ő is most már hogy mi a különbség rossz és jó kapcsolat között. De akkor míg rózsaszín ködben volt, mondhattunk bármit. "Szerencsére" az a srác végül dobta.
2016. nov. 3. 15:57
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
6# hát igen. Nem mindegy. Hiába hittem én is magam baromi felnőttnek, egy 16 éves szinte még gyerek.
2016. nov. 3. 15:58
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
16 éves még nagyon gyerek, rám is rám van akadva egy 16 éves csaj, csak 20-on éves vagyok, de rájöttem, hogy nem tudná azt nyújtani amire én vágyok. Pedig közel sincs annyi korkülönbség közöttünk mint a kérdésben felvázoltak. Dugásra jó lenne, mert már azt tud, de ennyi.
2016. nov. 3. 16:03
 10/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.:)

Akkor ezek szerint mindenki egyetèrt velem ès jól látom a dolgokat..Amikor közölte hogy lassan odaköltözik a csávóhoz meg hogy lehet mèg a sulit is otthagyja körülbelül lehidaltam..elgondolkodtam hogy most tènyleg ő ennyire buta vagy a csávó tudja ilyen szinten befolyásolni:(

Úgy sajnálom hogy ez törtènikès semmit nem tudok tenni hogy megakadályozzam..de úgy látom neki kell koppanni hogy rájöjjön a dologra :(

Köszönöm nektek:)

2016. nov. 3. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!