Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok erről a 31 éves férfiról? Normális ez a helyzet?
Normális az a felfogás ebben a korban, hogy azért nem akar elköltözni otthonról (a szüleitől, kertes családiházból), mert nem tudja nagyon fenn tartani az albérletet (amivel még nem is lenne baj). Csak hogy, a pasi akkor sem költözne el otthonról, ha lenne rá pénze, mivel állítása szerint, semmi értelme egyedül élni. Csak akkor lesz hajlandó elköltözni a szülői háztól, hogyha komoly kapcsolata lesz.
Ez normális? Mert, személy szerint, én nem nagyon tudom felfogni ezt a gondolkodást. A pénz részét tökéletesen megértem. De szerintem az lenne a normális ha ennyi idősen már nem a szülőkkel élne egy 31 éves férfi...
Én sem nézném ezt jó szemmel, sőt.
De mennyivel jobb már hogy ellátják.
De ha a párom, (29) nem élne függetlenül, nem hiszem hogy vele lennék. Szerintem fontos hogy el tudja látni magát.
Az a baj ezzel a gondolkodással, hogy az okozatot szeretné előbb, hogy megváltoztassa az okot.
Komoly kapcsolatra egyre kevesebb az esélye, ha minden így marad.
miért ne lenne normális? szerinted csak az lehet normális, amit te jónak tartasz?
szerinted az fontosabb, hogy hol és hogyan lakik, vagy az, hogy milyen ember?
ez egy praktikus döntés a részéről, hogy nem akar egy külön lakásra, háztartásra költeni, csak azért, hogy egyedül éljen. ráadásul lehet, hogy nem is akar egyedül lenni. egy csomó ember szenved a magánytól és nem vágyik rá.
Szerintem nézőpont kérdése a dolog.
Ha nem a szülein élősködik, saját dolgait ő rendezi, akkor szerintem nincs ezzel baj. Így legalább nem magányosan él egy albérletben, van kihez szólni, van kivel közösen csinálni egy két dolgot. Régen egy rakáson éltek az emberek egy házban. Sokszor 3 generáció, akkor ez volt a természetes. Ma kinézik azt aki a szüleivel él, és jóban van velük, mert hogy az nem normális....
Akkor nem normális ha rajtuk élősködik, magának semmit nem tud megcsinálni, nem tud leválni, ha párja lesz akkor sem akar elköltözni, na ilyen esetben mondanám azt hogy ez nem normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!