Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok erről a 31 éves férfiról? Normális ez a helyzet?
Normális az a felfogás ebben a korban, hogy azért nem akar elköltözni otthonról (a szüleitől, kertes családiházból), mert nem tudja nagyon fenn tartani az albérletet (amivel még nem is lenne baj). Csak hogy, a pasi akkor sem költözne el otthonról, ha lenne rá pénze, mivel állítása szerint, semmi értelme egyedül élni. Csak akkor lesz hajlandó elköltözni a szülői háztól, hogyha komoly kapcsolata lesz.
Ez normális? Mert, személy szerint, én nem nagyon tudom felfogni ezt a gondolkodást. A pénz részét tökéletesen megértem. De szerintem az lenne a normális ha ennyi idősen már nem a szülőkkel élne egy 31 éves férfi...
Én 22 évesen elköltöztem otthonról egy másik városba, mert ott találtam munkát. Mindig is jó kapcsolatom volt a szüleimmel, de nem volt más választásom, vagy otthon lakom munkanélküliként, vagy elköltözöm és lesz munkám. Nem bántam meg, sőt nekem tetszett, hogy én döntök most már mindenben, van fizetésem, én osztom be a pénzem, ha rendezkedni akarok az albérletben akkor rendezkedek stb. Szóval nálam ez így alakult...de azt nem tudom, hogy ha otthon találok munkát akkor, hogy alakult volna. Kisvárosban élnek a szüleim, egyedülállóként fura lett volna 2 utcával arrébb költözni...:)
Viszont így, hogy évek óta külön élek, rám talált a szerelem és a párom, aki akkor mikor megismerkedtünk, még otthon lakott a szüleivel, kb 1,5 hónap után hozzám költözött...azóta is boldogságban élünk együtt...nálam...:)
27/N
Teljesen jo felfogas, nincs vele semmi gond. Ne eszerint iteld meg!
Nagyon jol fog jonni az összegyujtott penze majd akkor, ha ugy dönt, eljott az ideje a különköltözesnek.
Én elköltöznék ha anyagilag nem ütne meg a dolog, éltem már egyedül, nincs bajom vele. Bár akárhogy igyekeztem a főzésben nem vagyok jó :/ Csakhogy én nem mérnök se fizikus, se informatikus nem vagyok. Anyukám van, de ő nem tudna támogatni anyagilag. Ha elköltöznék nem tudnék még nyaralni se menni egyszer egy évben és itt arra kell gondolni h háromnapos kölföldi városnézés hátizsákkal azt ennyi, tehát nem a görög szigeteken 9 nap. Így tudok majd gyűjteni fogszabályzóra, idegen nyelvű könyvekre (h valahogy továbbfejlesszem magam). De még igy is ha egymilliot akarok a számlámon három évig kellene félretennem megint. Ezt egyedül alberletben még több idő lenne. (talán a duplája)
Úgyhogy megertem aki azt mondja ennyi idősen is h csak akkor költözik el ha már talál vkit akivel érdemes és hosszutávon gondolkodik. De ha nálad kérdező, te felajánlottad neki h éljetek eggyütt, de ő nem akar ott valami más is lehet: vagy nem szeret téged annyira v nagyon ragaszkodik a szüleihez, de az is lehet h te laksz több száz kilométerre távol.
nem is olyan regen gyakran amig a ferfi meg nem nosult vagy a lany ferjhez nem ment addig otthon lakott.
ha nem hasznalja ki a szuleit jo a visoznyuk besegit az eletbe, az otthoni dolgokba es mindenki jol erzi igy magat akkor semmi baj azzal hogy otthon lakik. lehet hogy ha nem nosul meg o fogja gondozni a szuleit ha betegek lesznek. nem ertem mi a rossz ebben az egesz dologban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!