Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti mit gondoltok erről a 31...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondoltok erről a 31 éves férfiról? Normális ez a helyzet?

Figyelt kérdés

Normális az a felfogás ebben a korban, hogy azért nem akar elköltözni otthonról (a szüleitől, kertes családiházból), mert nem tudja nagyon fenn tartani az albérletet (amivel még nem is lenne baj). Csak hogy, a pasi akkor sem költözne el otthonról, ha lenne rá pénze, mivel állítása szerint, semmi értelme egyedül élni. Csak akkor lesz hajlandó elköltözni a szülői háztól, hogyha komoly kapcsolata lesz.

Ez normális? Mert, személy szerint, én nem nagyon tudom felfogni ezt a gondolkodást. A pénz részét tökéletesen megértem. De szerintem az lenne a normális ha ennyi idősen már nem a szülőkkel élne egy 31 éves férfi...

2016. ápr. 1. 23:57
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Én 22 évesen elköltöztem otthonról egy másik városba, mert ott találtam munkát. Mindig is jó kapcsolatom volt a szüleimmel, de nem volt más választásom, vagy otthon lakom munkanélküliként, vagy elköltözöm és lesz munkám. Nem bántam meg, sőt nekem tetszett, hogy én döntök most már mindenben, van fizetésem, én osztom be a pénzem, ha rendezkedni akarok az albérletben akkor rendezkedek stb. Szóval nálam ez így alakult...de azt nem tudom, hogy ha otthon találok munkát akkor, hogy alakult volna. Kisvárosban élnek a szüleim, egyedülállóként fura lett volna 2 utcával arrébb költözni...:)

Viszont így, hogy évek óta külön élek, rám talált a szerelem és a párom, aki akkor mikor megismerkedtünk, még otthon lakott a szüleivel, kb 1,5 hónap után hozzám költözött...azóta is boldogságban élünk együtt...nálam...:)

27/N

2016. ápr. 2. 00:37
 12/21 anonim ***** válasza:
86%

Teljesen jo felfogas, nincs vele semmi gond. Ne eszerint iteld meg!

Nagyon jol fog jonni az összegyujtott penze majd akkor, ha ugy dönt, eljott az ideje a különköltözesnek.

2016. ápr. 2. 07:19
 13/21 anonim ***** válasza:
78%
Nincs ezzel semmi gond, főleg, hogy leírtad, segít is otthon, nem munkanélküli, nem élősködik, nincs senkije, minek költözne el? Ha meg valaki emiatt nem jönne vele össze, hát annak a lóf.asz a fülibe. :D
2016. ápr. 2. 07:34
 14/21 anonim ***** válasza:
27%
A pénzt félre téve gázos a pasi. Egy ördögi körben gondolkozik, amibe nem fér bele egy épkézláb nő.
2016. ápr. 2. 07:50
 15/21 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem érthető. Ki akar egyedül élni? Én tuti nem. És akkor inkább a szülőkkel, ha jó a viszonyunk...mint egyedül egy albérletben. Ez csak akkor gáz, ha kapcsolata van és még akkor sem akar elköltözni. De így...normális.
2016. ápr. 2. 08:14
 16/21 anonim ***** válasza:
39%

Én elköltöznék ha anyagilag nem ütne meg a dolog, éltem már egyedül, nincs bajom vele. Bár akárhogy igyekeztem a főzésben nem vagyok jó :/ Csakhogy én nem mérnök se fizikus, se informatikus nem vagyok. Anyukám van, de ő nem tudna támogatni anyagilag. Ha elköltöznék nem tudnék még nyaralni se menni egyszer egy évben és itt arra kell gondolni h háromnapos kölföldi városnézés hátizsákkal azt ennyi, tehát nem a görög szigeteken 9 nap. Így tudok majd gyűjteni fogszabályzóra, idegen nyelvű könyvekre (h valahogy továbbfejlesszem magam). De még igy is ha egymilliot akarok a számlámon három évig kellene félretennem megint. Ezt egyedül alberletben még több idő lenne. (talán a duplája)

Úgyhogy megertem aki azt mondja ennyi idősen is h csak akkor költözik el ha már talál vkit akivel érdemes és hosszutávon gondolkodik. De ha nálad kérdező, te felajánlottad neki h éljetek eggyütt, de ő nem akar ott valami más is lehet: vagy nem szeret téged annyira v nagyon ragaszkodik a szüleihez, de az is lehet h te laksz több száz kilométerre távol.

2016. ápr. 2. 09:05
 17/21 A kérdező kommentje:
Nem tudnánk összeköltözni, mert èn egyetemista vagyok mèg, diákmunkával keresett pènzt nem tudnám belefeltetni az albèrletbe mert akkor nekem alig maradna pènzem. A barátom még nem keres annyit , h kifizesse kettőnk helyett az albit, de nem is engednèm. Sztem az csak tönkretennè a kapcsolatunkat..
2016. ápr. 2. 09:37
 18/21 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem normális, ha nincs elkényeztetve, ad haza a szüleinek pénzt, és segít az otthoni munkákban is, szóval ha nem anyuci pici fia akkor szerintem ez normális. Sokan nem szeretnek egyedül lakni, és tényleg pénzkidobás, simán elég elköltözni ha talál magának párt, ketten minden könnyebb.
2016. ápr. 3. 09:33
 19/21 anonim ***** válasza:
32%
#19-nek igaza van. A kérdező válaszaibol ez derül ki csak.
2016. ápr. 3. 09:57
 20/21 anonim ***** válasza:

nem is olyan regen gyakran amig a ferfi meg nem nosult vagy a lany ferjhez nem ment addig otthon lakott.

ha nem hasznalja ki a szuleit jo a visoznyuk besegit az eletbe, az otthoni dolgokba es mindenki jol erzi igy magat akkor semmi baj azzal hogy otthon lakik. lehet hogy ha nem nosul meg o fogja gondozni a szuleit ha betegek lesznek. nem ertem mi a rossz ebben az egesz dologban?

2016. ápr. 3. 13:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!