Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tisztelt Lányok, tisztelt Nők! Mi a helyzet a bajusszal? Bejön nektek avagy sem? Ha igen akkor milyenre gondoltok ha igen?
Általánossában azt vettem észre, hogy nem szeretitek.
De ha mégis akkor milyenre gondoltok?
1.Melós bajusz
2.Hitler bajusz (kell ide kép egyáltalán?) Hitler és Chaplin
3.Mexikói vagy cigány harcsa bajusz (Illetve a Village People meleg rendőrjének van ilyen azóta a melegek közt kultuszbajusz)
vagy
4.Sztálin bajusz
5.Elburjánzott hosszú bajusz (Kövér László, Deák Ferenc)
6.Jávor Pál-féle elegáns "békebeli" bajusz (Jávor Pál, Gomez Addams, Graham Hill nekik volt még hasonló)
7.Szakmunkás - igénytelen - bajusz
8.Öreg szaki bajusz... Hát ilyenről nem találtam képt de talán tudjátok milyenre gondolo. Tipikus vízvezetészerelő meg villanyleolvasó bajusz de csak a hányavetibb retro fajtának van ilyen
9.Parasztbácsi bajusz
10.Kínai bajusz
VAGY
Most nem a személy a lényeg hanem a bajsza. És a parasztbácsiknak van ilyen.
Bajusz szakáll nélkül elég zsákbamacska, kevés férfinek áll jól. A kérdésben linkelt bajuszokon kívül mondjuk azért elég nagy a választék meg hát mind elég gáz, amit idelinkeltél...
Nekem tetszik, ha az illető eltalálja és normálisan ápolja utána. Eleve vonz, ha egy férfi férfias, magyarul ahogy kinéz az jól elkülöníthető a nők kinézetétől. Nekem ebbe az arcszőrzet is beletartozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!