Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » 3 ev utan normalis, ha itt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 ev utan normalis, ha itt tart egy kapcsolat?

Figyelt kérdés
3 eve vagyunk egyutt es egy eve egyutt is elunk. Szeretem a baratom, de neha azon abrandozom, h barcsak egy olyan ferfi lenne, aki gyakrabban dicser(kertem is ra, de azon kivul h mindig megicseri amit foztem vagy megkoszoni ha bevasaroltam, rendet raktam stb., nem mond elismerö dolgokat). Annak is orulnek, ha nem lenne olyan nehez kihuzni belole h milyen napja volt, vagy ha azt ereznem, h egyszeruen csak velem akar lenni, es nem folyton a munkan meg a tanulason jarna az esze... Szoval vannak dolgok, amik zavarnak, es el tudnek kepzelni jobbat. Ugyanakkor nagyon udvarias, figyelmes velem(tettekben mutatkozik meg inkabb h szeret), megbizhato, jokat nevetunk egyutt. Szeretem ot.De nem tudom, h ez hosszu tavon eleg-e? h csak elerkeztem abba a szakaszba, h mar nem midnen nap moka es kacagas, foleg h egyutt is elunk, kiutkoznek a problemak is. Mast kene keresnem, mert talalnek olyat aki jobban hozzam illo? Vagy el kell fogadni, h tokeletes pasi nincs es ha szeretjuk egymast es amugy jol kijovunk, akkor az mar nagy ertek? Sose volt meg ilyen hosszusagu es egyuttelos kapcsolatom azelott. 24 eves vagyok. koszonom ha leirjatok a tapasztalataitokat
2015. aug. 25. 16:45
 1/9 anonim ***** válasza:
Pánik? Kíváncsiság? Elbizonytalanodtál az érzéseidben? Szerintem adj időt magadnak. Ha szereted, s nem rossz ember és jól meg vagyok alapjában, közösek a célok, miért keresnél mást? Persze ezt te tudhatod, csak ha más volna, ugyanúgy lejátszódna lehet ez ami most van. Néha én is elgondolkodom ilyeneken, amikor probléma merül fel, amikor átvágott, hogy jó ez nekem? De amíg rendben volt úgymobd minden addig nem merült fel komolyan bennem ilyesmi. Azért mondom, lehet ez átmeneti állapot.
2015. aug. 25. 16:53
 2/9 Blade Bone ***** válasza:
Nekem ez a kapcsolat nem tűnik rossznak, az enyém lett volna ilyen jó. .. . Szerintem ez a dícséret dolog meg jó így ahogy van, tudja ő mit mikor illik, ha többször tenné, elvesztené a jelentőségét. És mivel azt mondtad, hogy nem volt még ilyen hosszú kapcsolatod, miért nem látod meg a sikert a mostaniban? Azok nem véletlenül voltak rövidek.
2015. aug. 25. 16:53
 3/9 anonim ***** válasza:
97%
Te hányx dícséred őt,h jól nez ki meg mennyire férfias? Mert ez is oda vissza mukodik. Másreszt nem hiszem h minden nap dicserni kellene a masikat, mert ugy mar az nem olyan.
2015. aug. 25. 17:25
 4/9 anonim ***** válasza:
54%
Van tökéletes. De az a pasi csak neked lesz tökéletes. Es nem kell minden aprosagon fennakadni. Amugy ez is azt mutatja h nincs komoly gond a kapcsolatban.ha ilyen aprosagok zavarnak.
2015. aug. 25. 17:27
 5/9 anonim ***** válasza:
66%

Mondtad egyáltalán a párodnak, hogy szeretnéd, ha többet dicsérne, vagy több ilyen szép szót intézne hozzád?

Persze, lépj csak ki a kapcsolatból, ez a legegyszerűbb, ahelyett, hogy ha problémád van megoldanátok azt! Mint ahogy írtad is "Mast kene keresnem, mert talalnek olyat aki jobban hozzam illo? "

Minden tökéletes, de az a legnagyobb gondod, hogy nem kapsz elég szép szót a párodtól és te már máris mást keresnél??? Úgy tűnik ez a 21. század ragálybetegsége a kapcsolatokban, ha máris nem működik valami, akkor tovább állok, hátha a másikkal jobb lesz, ahelyett, hogy megjavítanátok! Honnan tudod, hogy a másikkal jobb lesz?

A mostanival is jobb lenne, ha kinyitnád szépen a szádat, és elmondanád neki a problémádat!! Ilyen egyszerű!

2015. aug. 25. 17:27
 6/9 anonim ***** válasza:
Tulajdonképpen rosszat nem írtál a párodról. Én is férfi vagyok, és 5 éve élek a párommal. Másképp működünk, mint a nők, de azért nagyon szerethetjük a másik felünket még akkor is, ha nem rögtön dícsérjük meg az új frizuráját vagy nem kérdezünk rá minden nap, hogy mi történt vele egész nap. Arról nem írsz, hogy milyen igazi, nagyobb összetűzésetek volt-e? Iszik vagy ver? Lehet, hogy kevesebbet vagytok együtt? Vagy Te változtál meg. Egyébként egy normális házasságnak látszik. Viszont ha kétségeid merültek fel, egy ideig ne legyen családotok. Egy gyerek nem hoz össze, inkább növeli a gondokat (a kettőtök köztit).
2015. aug. 25. 17:40
 7/9 A kérdező kommentje:

köszönöm a valaszokat. En sokszor dicserem, erre eltalaban zavartan reagalm, nem nagyon tud mit kezdeni vele. Szoktam sokat bujni is, neki arra sincs igenye, csak alvas kozben. Mondjuk erre legalabb odafigyel, mert elegszerszova tettem, h neha adhatna csak ugy egy puszit. Egyebkent nem teljesen ertem az ötös valaszado miert tamadott le ennyire, nem hagytam el a parom az elsö kis problemanal, csupan mostanaban örlödöm, es igen, mondtam neki nem egyszer h szeretnem ha dicserne.

Szerintem azert is vagyok kicsit megzavarodva, mert mostanaban a kornyezetemben mindenki haazsoik, az en baratom meg nem szeretne, mig tanulunk, es jelenleg en se tudnek neki szivbol igent mondani. Es nem jo ugy egyutt lenni, h azt gondolod, nem akarsz 100% hozzamenni.

Amugy sose vert meg, vagy hazudott nekem, ilyesmiket nem türnek el, hüseges es tamogato, csak neha egyszerüen tul lapos, akinek eleg annyi h tanul es alszik, nem vagyik tarsasagra mint en.

Nem fogom most elhagyni, csak gondolkozom ezen mostanaban,h a hiba bennem van-e, h at kell ertekelnem a dolgokat, h miylen egy hosszutavu kapcsolat, vagy h nem o az igazi

2015. aug. 25. 19:03
 8/9 omba ***** válasza:

"apróságok" - hát ebből áll az élet, és ez fog neked mindig hiányozni.

Hogy kell-e keresned aki inkább illik hozzád, hát ennyiből nem tanácsolnám, de hogy van olyan, az biztos.

(nekem durvább volt a rám-nem-figyelése: észre se vette, amikor kifestettem a konyhát.. szóval értem, mi a hiány érzeted alapja)

2015. aug. 25. 23:02
 9/9 anonim ***** válasza:

Túl sokat vársz egy kapcsolattól

A rózsaszín cukormáz lekopik és aztán ott leszel valakivel, akivel összekötötted ugyan az életed, de nem jöttök ki.

És majd visszasírod a mostani kedves fiút, aki törődik veled, de nem úgy fejezi ki a szeretetét, ahogy te csinálnád az ő helyében.

Mondani bármit lehet, a tettek számítanak!

2015. aug. 25. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!