Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek két hónapos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek két hónapos kapcsolatba mennyi vita, veszekedés fér bele?

Figyelt kérdés

2015. aug. 11. 13:24
 1/7 anonim ***** válasza:
77%

nem vitázni és veszekedni kell hanem megbeszélni a dolgokat...

22F

2015. aug. 11. 13:26
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semennyi. Az még a rózsaszín köd ideje.
2015. aug. 11. 13:28
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nálam az első néhány "vita" vízválasztó egy kapcsolatban. Az természetes, hogy a felek nem mindenben értenek egyet, hiszen különböző háttérrel jönnek a kapcsolatba, nincs két egyforma ember, azonos elképzelésekkel. Viszont itt ütközik ki, hogy ki hogyan kezeli a konfliktusait! Ha azt érzem, hogy a másik fél nem tudja, nem akarja meghallgatni és figyelembe venni az én szempontjaimat, mindenáron a sajátját akarja rám erőltetni, vagy úgy tesz, mintha nem is lenne ellentét (ezzel is semmibe vesz), akkor nem vagyunk egymáshoz valók.

Mivel én mindig a közös megoldást keresem minden konfliktushelyzetre, ezért nálam fontos szempont, hogy meg tudjuk beszélni, és közelíteni tudjuk az álláspontokat. Ha veszekedéssé fajul a dolog, vagy a szőnyeg alá söpörjük a problémákat, akkor az hosszú távon nagyon meg fogja mérgezni a kapcsolatot, ezért inkább már az elején kilépek.

2015. aug. 11. 13:33
 4/7 anonim ***** válasza:
75%
a vita egy fontos dolog, a veszekedés meg valami éretlen megnyilvánulása a vitaképtelenségnek.
2015. aug. 11. 14:23
 5/7 anonim ***** válasza:

Két hónapba? Semennyi! Az még annyira friss, annyira "felhők felett járós" időszak egy kapcsolatban, hogy szerintem olyankor még nem is lehet min vitázni.

Akiknél már 2 hónap után is ilyen gondok vannak, ott nem lesz könnyű hosszútávon jól kijönni a másikkal.

2015. aug. 11. 15:51
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nulla. Ha ennél több, akkor keresni kell mást. Két hónap az nem idő egy kapcsolatban.
2015. aug. 12. 12:24
 7/7 anonim ***** válasza:

nekem általában 2 hónap után még abszolút semmi veszekedés nem volt, kb. fél év után kezdődtek a problémák általában.

23l

2015. aug. 25. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!