Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek két hónapos kapcsolatba mennyi vita, veszekedés fér bele?
nem vitázni és veszekedni kell hanem megbeszélni a dolgokat...
22F
Nálam az első néhány "vita" vízválasztó egy kapcsolatban. Az természetes, hogy a felek nem mindenben értenek egyet, hiszen különböző háttérrel jönnek a kapcsolatba, nincs két egyforma ember, azonos elképzelésekkel. Viszont itt ütközik ki, hogy ki hogyan kezeli a konfliktusait! Ha azt érzem, hogy a másik fél nem tudja, nem akarja meghallgatni és figyelembe venni az én szempontjaimat, mindenáron a sajátját akarja rám erőltetni, vagy úgy tesz, mintha nem is lenne ellentét (ezzel is semmibe vesz), akkor nem vagyunk egymáshoz valók.
Mivel én mindig a közös megoldást keresem minden konfliktushelyzetre, ezért nálam fontos szempont, hogy meg tudjuk beszélni, és közelíteni tudjuk az álláspontokat. Ha veszekedéssé fajul a dolog, vagy a szőnyeg alá söpörjük a problémákat, akkor az hosszú távon nagyon meg fogja mérgezni a kapcsolatot, ezért inkább már az elején kilépek.
Két hónapba? Semennyi! Az még annyira friss, annyira "felhők felett járós" időszak egy kapcsolatban, hogy szerintem olyankor még nem is lehet min vitázni.
Akiknél már 2 hónap után is ilyen gondok vannak, ott nem lesz könnyű hosszútávon jól kijönni a másikkal.
nekem általában 2 hónap után még abszolút semmi veszekedés nem volt, kb. fél év után kezdődtek a problémák általában.
23l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!