Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti odaköltöznétek a barátnőtökhöz ha ő a
családjával él?
Nem mert ugysem úgy lenne mint ahogy mondják.A nem szólok bele dolog (bele szólnának mindenbe)ha valamit nem úgy csinálnál ahogy nekik jo ugyis meg mondják a vélemyényüket és hidd el lenne pár veszekedés ezáltal.Inkább várjaok vele egy picit gyüjtögessetek (ha meg tehetitek)és keressetek egy albérletet szerintem jobban jártok.Én laktam egy hetet barátoméknál.
2015. aug. 9. 23:09
2015. aug. 9. 23:11
3/10 A kérdező kommentje:
Hát talán azért amit az előző írt :) nekem is ez a véleményem sajnos vagyis inkább rettegek attól hogy így lenne. Nincs bajunk egymással de lakva más a helyzet és tartok tőle.
Ritka az a család, amelyik valóban befogad egy "idegent", amelyik kompromisszumkész, és hajlandó alkalmazkodni az új "jövevény" szokásaihoz, igényeihez. Én félnék beköltözni egy idegen család otthonába.
2015. aug. 10. 00:18
Soha. Legnagyobb hülyeség, amit tehetsz.
2015. aug. 10. 08:28
6/10 A kérdező kommentje:
Nem vagyok idegen számukra szóval talán ez kicsit erős kifejezés de valóban nagyon félék tőle.
Én nem. De nekem eleve nehezen megy az alkalmazkodás olyan emberekhez, akiket nem én választottam.Ha neked ezzel nincs problémád, akkor egy próbát megér.
21/L
2015. aug. 11. 15:45
Nyilván fontos a kor, és a család hozzáállása, de mindenképpen szülni fog kínos szituációkat. Ők nyilván féltik a gyermeküket, vagy ha nem is féltik akkor is jobban tudják, mi a jó neki, ez például egy veszélyes konfliktusforrás.
2015. aug. 11. 20:51
Ki van csukva. A generációs különbségekből adódó súrlódásokat nem lehet kiküszöbölni. Előbb-utóbb hirig lesz.
2015. aug. 11. 22:14
10/10 anonim válasza:
én most 10 éve vagyok együtt a párommal (második gyerek jön) és először nálunk találkozgattunk, a koliban, majd néha már náluk is. aztán egyre többet náluk és egy idő után felvetődött, hogy nem járnék-e jobban pl. anyagilag is, ha náluk laknék és a koli díját az anyjának fizetném (az alkalmankénti 1,5 órás bkv-zás helyett). pár évig így is történt. legtöbben 6-an voltunk 75 nm-en, legkevesebb 4-en.
szerintem ha nem ajtóstul rontasz a házba, hanem hagysz mindenkinek időt megismerni a másikat (pl. pár hónap gyakori látogatás), akkor ha senkinek nem terhes, odahozhatod a fogkefédet is :) (meg esetleg az okmányirodai átjelentés..)
embere válogatja
2015. aug. 13. 10:59
Kapcsolódó kérdések: