Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A helyemben mit tennétek? Odaköltöznétek vagy nem?
40 éves a Szerelmem,a válás után az édesanyjához költözött,és jelzálogot kellett felvennie arra a házra,amelyben élnek,hogy kifizethesse a volt feleségét.
Ez 4 éve volt.
Mikor megismerkedtünk pár hónappal ezelőtt,már akkor mondta,hogyha összejövünk komolyan,akkor nekem kellene odaköltözni hozzájuk,mert ő nem tud onnan eljönni a költségek miatt.
Én albérletben lakom,és 50 km van köztünk.
Mit tennétek?
Simán odaköltözhetsz,egy albérletet nem nehéz, nem nagy dolog otthagyni.
Ha nem működne köztetek, akkor még mindig visszaköltözhetsz albérletbe.
Inkább az a kérdés mit dolgozol, és ott milyen munka lehetőségeid lennének?
Egy munkahelyen vagyunk,csak nem egy területen.
Úgyhogy a munkahelyem nem változna,de azon a környéken vannak jó álláslehetőségek.
Szerintem is megér egy próbát. Az anyjával viszont nehogy gondok legyenek, sajnos nekem ilyen téren csak rossz tapasztalataim vannak :(
Sok sikert!
Bocs, hogy nem a témára válaszolok - ahhos sajnos nem tudom mit szóljak.
De ugyan már, utolsó... Nagyszüleink idejében még teljesen normális volt, hogy a fiatal család a szülői udvarnál marad, és nem volt ebből gond, sőt, sokkal összetartóbbak voltak az emberek, meg jobban megbecsülték a családot és a házasságot mint olyan.
Én nem költöznék oda.
Miert nem kőltözik ő hozzád? Attol még nem kell az anyjanal laknia mert fizeti a jelzalogot
"Nagyszüleink idejében még teljesen normális volt, hogy a fiatal család a szülői udvarnál marad, és nem volt ebből gond, "
Tévedsz, kedves 7-es. A nagyszüleink nagyon is tisztában voltak az általam vázolt problémával. (56 éves vagyok, láttam ezt-azt a múltból) Amellett tudod mit jelent a házasodni szó? Hogy HÁZ-as leszel. Hogy saját házad lesz, saját háztartásod, saját családod, saját gondjaid.
És csak úgy mellesleg: Az anyós-viccek sem mai találmányok. :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!