Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti odaköltöznétek párotok...

Ti odaköltöznétek párotok nagyapjához babaprojekt alatt?

Figyelt kérdés

Jól kijövök a papóval, 3 szobás, kertes házról van szó.

Átmenetileg gondolom, gyűjtenénk egy kicsit+ szocpol, aztán saját ház.

Nem feszélyezi az együttléteket a rokon?

2013. jún. 22. 11:13
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát ha egy szobában van velünk a babaprojekt alatt, nyilván. :D Amúgy egy házon belül nem értem, miben zavarna?
2013. jún. 22. 11:15
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem értem, egy szobában aludnátok? Ha nem, akkor miben zavarna? Ha anyóséknál vagyunk hétvégén, akkor mi is szexelünk a párom régi szobájában, akkor is, ha mindenki otthon van.
2013. jún. 22. 11:25
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem lenne elég spontán a dolog, hogy akkor és ott... ?!
2013. jún. 22. 11:27
 4/6 anonim ***** válasza:

Amikor osszekoltoztunk a ferjemmel, a masik szobaban anyosom lakott, a harmadikban meg a novere a kislanyaval- ok akkor epitkeztek, s meg nem volt kesz a hazuk.

Semmiben nem volt zavaro, nyilvan kellett alkalmazkodni, es nem hangosan szeretkeztunk.

Azota anyosom is kulon van, mi pedig ketten, ez az igazi, de valamit valamiert, szerintem 1-2 evet ki lehet igy birni.

2013. jún. 22. 12:06
 5/6 sarah23 ***** válasza:
Mi is babaprojektben vagyunk,,és sajnos mi is igy leszünk haza kell kölzöznünk anyagi okok miatt,középsö szobába ráadásul elöl hátul laknak,,na de hát ez van,,alkalmazkodni kell :)
2013. jún. 22. 12:29
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

a szükség nagy úr. De remélem minden jól alakul majd, s hamar függetlenedni tudunk lakást illetően is.. :)

2013. jún. 22. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!