Korai jelek kinek, mikor?
Figyelt kérdés
Jövőhét csüt.-re nem várom. Második napja nagyon sűrűn pisilek és ma reggel kissé görcsölt az alhasam. Tisztában vagyok vele ez korai lenne tünetnek,de ha van efféle tapasztalatotok szivesen meghallgatnám.. Ezt nem tudom bebeszélni mert ezt éreztem,tehát?! Vagy felfázás lehet!?2013. máj. 10. 21:18
1/3 anonim válasza:
Én szerdára... Drukkolok neked.. Én sajnos nem vagyok jártas benne,még nem voltam terhes.. Sok sikert ;)
2/3 anonim válasza:
Az alhasi görcs lehet attól is, mert megfog jönni. Nekem az éhségen kívül nem volt semmi korai tünet. A mensi előtt, pár nappal a cicifájás volt az első, aztán a mindjárt megjön szurkálások. Később már szédültem, többet jártam pisilni, és nagyon fájtak a cicik.
3/3 anonim válasza:
Én amikor nem vártam a mensim minden fél órában azt éreztem hogy na most sajna megjött futás wc és semmi,ezt kb.3-4napig éreztem utánna többet jártam pisilni,majd lett egy pozitív tesztem!:))))
Ezt kivánom neked is!
8hós baba anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!