Reménykedhetek még? Negatívat teszteltem, de lehet hogy még korai volt. A jelek alapján, már lehetett a beágyúzódás.
Figyelt kérdés
Július 21-én volt meg utoljára a mensim és aug.20-ra nem várom.8. -án pecsételő vérzésem volt és 10-én pedig fehér folyásom.1-én és 6-án voltam együtt a párommal. A petefészkem szokott szurkálni és fáj a hasam, mintha meg akarna jönni. A szagokat elég erősen érzem, de ez lehet azért is, mert pár hónapja raktam le a cigit. Emellett elég ingatag a hangulatom is. (Hisztis lettem) Tegnap reggel teszteltem első vizelettel Gabriel teszttel. Ez negatív lett. Lehet, hogy ez még korai volt? A következővel megvárom a 20-át. Azért lehet még baba?2009. aug. 17. 07:38
1/3 anonim válasza:
Nagyon korán teszteltél. 20-án bőven ráérsz. Amúgy persze, lehet még baba, reméljük, lesz is!
2/3 anonim válasza:
Nagyon korán teszteltél! A 23-val kezdődő hét előtt szerintem ki sem mutatja pontosan.
3/3 anonim válasza:
Nemvárt előtt két nappal negatívat teszteltem. A nemvárt után három nappal lett pozitív a teszt.
3 nappal a nemvárt előtt ne ess így kétségbe! A teszteket nem az elmaradt vérzés előtti használatra tervezték, hanem hogy azt tudd vele megálklapítani: miért maradt ki a vérzésed. Az, hogy néhány szerencsés nőnek már a nemvárt előtt mutat valamit, nem jelent semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!