Nem értem, mi lehet. Reménykedhetek még?
Már írtam ki kérdést korábban. 22-én, 23-án lett volna a mensim ideje, de nem jött meg. 26-án teszteltem először, negatív lett, 28-án is teszteltem (Gabriel), szintén negatív, és ma, 30-án (Gabriel) megint teszteltem, negatív. De még mindig nem jött meg.
Ettől még lehet baba? Vagy valami betegség? Mit csináljak?
19-nél előbb nincs időpont... :(
Azt mondták, hogy hívjam az ambulanciát, ha sürgős. Felhívtam, és az orvos azt mondta, ha nem fáj semmmim, akkor nem sürgős... :(
Hát 19.-e nagyon soká lesz!
Keress egy másik dokit feltétlenül!
Én ha más nincs magándokihoz elmennék!
Lehet az idegeskedéstől nem jön meg!
De nézegettem a ciklus diagrammokat itt a neten, akik mérték a hőjüket, és feltették :)
Van akinek később érett a petesejtje, és csak a 40. napon tesztelt pozitívat.
de az átlag úgy láttam, a 30. nap körül tesztelt pozit, előtte negatív volt a teszt!
Lehet még baba szerintem. drukkolok! :)
Ha nem, sajnálom :(
Hahó,
a kimaradó mensi sokmindentől lehet, akár étkezési szokás változástól, stressztől, munkahelyi/párkapcsolati/családi gondoktól, hirtelen tragédiától, akármitől.
nekem őgy 4 éve volt, hogy az egyik hónapban egyszerűen nem jött meg, bár nem rohantam egyből orvoshoz, előbb utóbb eljutottam, elküldött vérvizsgálatra, alaposan ki-,és megvizsgált de makk egészséges voltam. Azóta sem tudom, mi lehetett az oka.
Szerintem nem kell nagyon megijedni, menj el egy olyan orvoshoz, akiben megbízol.
üdv: kever
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!