Csinaltam egy tesztet, és negativ lett! Menzim okt.21-én (nem) várom, akkor most már nem is reménykedhetek? De a tesztet délután csinaltam, és most hülyeségből megnéztem a kukában, és halványan látszodik a második csík! Most akkor nem értem?
Figyelt kérdés
2008. okt. 13. 20:56
1/11 anonim válasza:
A legegyszerűbb ha csinálsz még egy tesztet, csinálj egyszere kettőt az biztosabb.Kicsit kell várni mielött kijön az eredmény.
2/11 A kérdező kommentje:
Várok péntekig!
2008. okt. 13. 21:01
4/11 A kérdező kommentje:
Ismerem ezt az oldalt, ez van nekem is, mára van kiirva a beágyazódás ha sikerült? Csak a hasam puffadt, és menziszerűen fáj, ez normális ilyenkor?
2008. okt. 13. 21:05
5/11 anonim válasza:
ha mára irja a beágyazódást akkor még 10 nap mire a test kimutatja, sok sikert és ne izgulj
6/11 anonim válasza:
tesztelj még egyszer, reggeli vizeletből.
7/11 anonim válasza:
Szia! Nagyon-nagyon korán teszteltél. A menszi előtti 1- 2 napban próbáld meg legkorábban . Drukkolok neked!
8/11 anonim válasza:
21-e még nagyon odébb van. Szeritnem a 7végénél előbb ne tesztelj!!!!
9/11 anonim válasza:
Szia!
RÁADÁSUL TESZTEK EGY BIZONYOS x PERC UTÁN NEM MUTATNAK / MUTATHATNAK PONTOS EREDMÉNYT...
10/11 A kérdező kommentje:
Másnap a reggeli vizeletből megcsinaltam másikat, sajnos negatív lett! Akkor tényleg nem értem, de nem is érzek semmit, hogy baba lesz a dologban! :'(((
2008. okt. 14. 14:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!