Tegnap kellett volna megjönnie, de nem jött. Délután csináltam egy tesztet, ami negatív lett. Már nem reménykedhetek?
Figyelt kérdés
Júliusban volt egy vetélésem. Előtte mindig 30 napra jött meg a mensim. A műtét óta 28 napra állt be. Egy napot se késett soha. A peteérésem is akkor volt, amikorra számoltam, azaz 21én. Tegnap sokat kellett pisilnem, a mellbimbóm is meg volt duzzadva. Ma viszont már nem voltam sokat a wcn. A hőm viszont folyamatosan 37,1! A folyásom fehér krémes! Az ovumikroszkópom 4 napja újból páfrányos! Van még esélyem? Bocs, hogy ilyen hosszú lett!2008. nov. 5. 17:34
1/3 anonim válasza:
Szia! Reggeli vizeletből tesztelj. A magas hő jó jel. Ha pár nap múlva sem jön meg, csinálj egy tesztet reggel az első vizeletből.
2/3 anonim válasza:
Így van, reggeli első vizeletből csinálj tesztet. Drukkolunk!
3/3 anonim válasza:
SZia! Várj még 2-3 napot és újra teszt!!Ok? VAn h később mutatja ki! Drukkolok:)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!